sve joj stoji

Mia kao retro diva – kako vam se sviđa kao plavuša?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodna voditeljica inMagazina Mia Kovačić opet se našla u manekenskoj ulozi te pokazala da joj stoji baš svaka frizura!

Njezino lice pratimo skoro svaki dan na malim ekranima, a voditeljica Mia Kovačić nerijetko uskoči i u manekenke vode. Salon Teuta donosi novu retro kampanju, a uz Miu novi stil je pokazala i supruga našeg poznatog rukometaša Belma Džomba.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić zdravlje na prvom mjestu Mia Kovačić o mladolikom izgledu i godinama: ''Možeš biti zahvalan da si uopće u poziciji da stariš, neki ni to ne dožive''

Mia Kovačić blista u eNVy room vjenčanici - Otkrila i kako vidi svoj poseban dan

Ovogodišnja kampanja inspirirana je modnom etapom 60-tih, 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća. Vratili smo se u doba koje je obilježilo modni svijet, ne samo frizurama i noktima koje su za svako razdoblje drugačije, ali jedinstvene već i pomno odabranim staylingom i makeupom.

Kako vam se sviđa Mia kao plavuša? 

60-te
Godine koje su obilježile senzualne, tapirane i velike frizure, ali i kratke dječačke s velikom dozom ženstvenosti. Ovo razdoblje tim salona Teuta smatra najženstvenijim što se tiče frizura, ali i odjeće. Kod Ive Balaban je primjenjena nova Bronde tehnika bojanja kose, koja je idealna za klijentice koje žele zadržati tamnu nijansu, ali ipak dati lagano osunčani izgled kosi, a kod Belme je primjenjena diskretna balayage tehnika crtanja pramenova.

70-te
Početkom 70 -tih vladale su bujne "paperjaste" fenirane kose kao što je prikazano na Belmi, kosa je raspuštena i slobodna. Kod Ive je prikazana suprostnost te frizure na način da je ukročena pri vrhovima pletenicama, dajući joj dozu buntovne frizure u hippie stilu.

80-te
80-tih godina je kosa bila razbarušena, kovrčava i postepeno ošišana. U ovoj divnoj kampanji kosa je velika, neobavezno prebačena na stranu i na neki neukrotivi način seksipilna. Iako su 80-te bile nemilosrdne prema kosi imaju i svoju šarmantnu stranu u razdoblju šljokica, neurednih tretiranih kosa i glamuroznog nakita.
Osim kose u kampanji su istaknuti i nokti koji su njegovani i kratki, a naglasak je na bojama uz prirodan izgled noktiju. Uz Teutu Mesaroš i Šimu Eškinju kampanju potpisuje tim salona Teuta, make up Dajana Pajkić, za nokte je zaslužna Andrea Škof, styling potpisuje Lea Krpan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene