Mali od Đepetta

Prelijepa domaća pjevačica Maja Bajamić "obračunala se" s muškim lažljivcima

Maja Bajamić (Foto: Jimmy Kovacic) Maja Bajamić (Foto: Jimmy Kovacic) Jimmy Kovacic 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (Foto: Jimmy Kovacic) Maja Bajamić (Foto: Jimmy Kovacic) Maja Bajamić (Foto: Jimmy Kovacic) Maja Bajamić (Foto: Denis Humić) Maja Bajamić (Foto: Denis Humić) +0 Maja Bajamić (Foto: Denis Humić) Galerija

Domaća pjevačica Maja Bajamić predstavila atraktivan spot za pjesmu "Mali od Đepetta".

Nakon dugog ljeta koje je pjevačica Maja Bajamić provela u studiju snimajući svoje kantautorske pjesme, odlučila je svojim bliskom suradnicima, prijateljima i kolegama predstaviti pjesmu "Mali od Đepetta" koju prati i atraktivan video spot.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić pokazala svoju raskoš Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

Maja Bajamić (Foto: Denis Humić) Maja Bajamić (Foto: Denis Humić) Foto: Denis Humi?

"Već dugo pišem pjesme, samo sam čekala pravi trenutak da predstavim svoj kantautorski rad. U tijeku je snimanje 17 pjesama, a Mali od Đepetta je prvi singl. U ovoj pjesmi bavim se odnosom između ljubavnika, progovaram o ženama koje se nađu u ljubavnom trokutu, a unatoč tome na početku im je zabavno. Naposljetku priznaju sebi da su ispod te zabave i igrica, emocije povrijeđenosti, odnosno manjka ljubavi prema sebi. Prevladava odluka za istinom, uništavanjem i prekidom takvog lažnog odnosa", objašnjava atraktivna Maja koja osobno nije bila u takvoj situaciji, ali kao velika ljubiteljica istine pronašla je inspiraciju upravo u muškim i ženskim lažima.

Maja Bajamić (Foto: Jimmy Kovacic) Maja Bajamić (Foto: Jimmy Kovacic) Foto: Jimmy Kovacic

Majin glazbeno-scenski projekt zamišljen je kao niz priča koje će biti ispričane na kazališnim daskama uz brojne rekvizite i s akcentom na scenski pokret koji je Maji jako bitan kao dio umjetničkog izražavanja.

To se već može zaključiti iz prvog video uratka koji potpisuje Marko Čordaš, a nastao je prema Majinoj ideji.

Maja je ispričala još jednu verziju priče o Pinokiju, malom lažljivcu i pokazala svu raskoš svojih talenata, a mnoge je zaintrigirala i vještinom baratanja motornom pilom u spotu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene