Pozirao s kolicima

Borna Ćorić ostavio sve u šoku, fanovi imaju sto pitanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Borna Ćorić svaki slobodan trenutak provodi s djevojkom Valentinom i upravo je zato najnovija fotografija izazvala zabrinute komentare.

Borna Ćorić uspješan je tenisač kojem mnogi predviđaju blistavu karijeru, a uz sportski uspjeh, Borni ide i u ljubavi. Manekenka i studentica novinarstva Valentina Miletić i Borna provode svaki slobodan trenutak zajedno, a svoju ljubav više ne skrivaju već se često pohvale na Instagramu zajedničkim fotografijama.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić (Foto: Instagram) Simpatično mu je to Borna Ćorić iskreno: ''Laska mi interes nježnijeg spola, ali nije mi drago slamati srca"

No, tu je nastao problem. Najnovija Bornina fotografija izazvala je pravi val komentara i upita. Mladi je tenisač hrabro pozirao uz fotografiju dječjih kolica, a upravo je to izazvalo pravi kaos.

Neke je zanimalo je li to njegovo dijete, drugi su mu čestitali, a treći komentirali njegovu novu frizuru. Sam Borna nije ništa dodatno komentirao te ostavio obožavatelje u neznanju. Ima i onih koji mu spočitavaju da ne provodi dovoljno vremena na treninzima već je stalno s djevojkom.

No, on očito nema razloga za brigu budući da je sve zadatke do sada uspješno izvršio. Početkom ove godine plasirao se u finale ATP turnira u Chennaiju, a prošle ga je godine portal Business Insider uvrstio na popis 16 sportaša koji će 'pokoriti svijet'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene