Još jedna prilika

Povratak vrckavog i zgodnog para: "Pripremiti koreografiju u samo 4 dana, to će biti ravno čudu!"

Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) Josipa Pavičić i Sonja Kovač (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Galerija

U nedjelju, 4. svibnja, Sonja i Gordan s preostalim će parovima koji su ispali dobiti još jednu priliku vratiti se u show.

Nakon što su prošle nedjelje napustili Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš ne osjećaju se kao gubitnici, a za to imaju itekako dobar razlog.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Naime, u nedjelju, 4. svibnja, s preostalim će parovima koji su ispali dobiti još jednu priliku vratiti se u show. Kako su doživjeli ispadanje, povjerili su Sanji Kuzmanović.

"Jednostavno uopće nismo ni osjetili taj trenutak pošto smo znali da se par koji ispadne odmah vraća u nedjelju, tako da smo odmah znali da to ni nije ispadanje. Nismo uopće razmišljali, a kako smo zadnji ispali, imamo najmanje vremena za dvije koreografije smisliti, naučiti i pripremiti u samo 4 dana. To će biti ravno čudu."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

"Tempo je lud i nezaboravan, mislim, bio je lud i nezaboravan od samog početka showa, ali sad ovaj tjedan je... Na Praznik rada imali smo trening od deset i pol sati", iskreno priznaje Gordan

No to im ne predstavlja problem jer su, kako kažu, kliknuli na svim razinama.

"U svemu. U plesu, u toj ljubavi, u toj energiji, kako to prenijeti na van", ističe Sonja.

"Da, da mogu birati, isto bi i ja rekao, birao bi ponovno nju, makar, iskreno, nismo mi birali, nego su nas međusobno sparili po nekim njihovim kriterijeima. I hvala im na tome", ubacio se Gordan.

Ipak, priznaju, katkad je bilo i ponekih trzavica.

"Haha, to je intenzivna veza između dvoje ljudi. I naravno da uvijek ima nekih trzavica, to je sve ništa u usporedbi s krajnjim rezultatom. U svim tim odnosima kada se nađete u takvoj situaciji, vi ste apsolutno sve jedno drugome, i prijatelji i u ovom slučaju treneri i mentori i psiholog, apsolutno sve", kaže Gordan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordan GoGo Vogleš (@go_mylife_go) on

"Meni je svaka kritika bila dobrodošla i mi smo cijelo vrijeme radili još više i više i više da im udovoljimo, ali valjda im se ne može udovoljiti. Mene kritike inače kroz život najviše guraju naprijed jer želim biti još bolja, perfekcionist sam u svakom smislu", poručila je odlučno Sonja.

A za nadolazeću emisiju Sonja i Gordan najavljuju veliko iznenađenje, stoga ne propustite Ples sa zvijezdama već ove nedjelje u 20.15 sati samo na Novoj TV! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +5 Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Plastična stražnjica i još plastičnije lice: Nikad deformiranija Khloe Kardashian zaprepastila obožavatelje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene