Sve smo saznali

Naše slavne dame otkrile su nam gdje će provesti dugo, toplo ljeto, što izbjegavaju, a što najviše vole!

Ana Maras Harmander (Foto: Instagram) Ana Maras Harmander (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Ana Maras Harmander (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell) +0 Katarina Baban (Foto: Sandro Sklepić) Galerija

Sanja Vejnović tako već preksutra ide na more, a ubrzo će i Ecija Ojdanić, čijoj djeci je gotova školska godina.

Ovog vikenda i službeno se otvara ljetna sezona. Mnoge naše zvijezde već dobro znaju gdje će napuniti baterije. Sanja Vejnović tako već preksutra ide na more, a ubrzo će i Ecija Ojdanić, čijoj djeci je gotova školska godina. Domaće zvijezde će dugo toplo ljeto iskoristiti negdje na obali. "Na odmor uvijek idem klasično kod sebe u Tribunj, tamo već godinama, godinama ljetujem, ali bit će jedna radna turnejica s predstavom iz scene Gorica, to ćemo deset dana nas četiri cure malo po Jadranu napraviti turnejicu tako da se tome jako veselim", rekla je Baban.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ljubavni eksperimenti zvijezda - 1 potpuno iskreno! Domaće zvijezde progovorile o razbuktavanju ljubavne strasti pa odgovorile na škakljiva pitanja: "Tu bi bilo svašta"

Ana Maras Harmander (Foto: Instagram) Ana Maras Harmander (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Daleko od pogleda bit će i Paola Valić Bekić. Popularne destinacije, gdje ima mnogo ljudi, kaže, izbjegava. "Ja sam to odradila prije deset godina, tako da ne više. Ja volim otići kod sebe na Krk u Bašku, to je nekako naša oaza mira jer sam tamo od djetinjstva, a možda se zalomi još ovako neko putovanje neplanirano".

Katarina Baban (Foto: Sandro Sklepić) Katarina Baban (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

I dok jedni ljetnu idilu zamišljaju na Jadranu, drugi su pak spremni potegnuti i nešto dalje. Jedno putovanje Ecija Ojdanić već je odradila. Prije Svjetskog nogometnog prvenstva sa svojim je kazalištem gostovala u Rusiji. "Bila sam prvi put u Moskvi. To je takva jedna manifestacija moći snage. Taj grad je građen imperijalistički. Ljudi su drugačiji, nisu baš jako srdačni, ali moram priznati da je jako dojmljivo. Živjela bi tamo da sam tajkunica. Za duži boravak u Švedskoj spremna je Ana Maras Harmander. U ovoj sjevernoj zemlji dočekat će je prilično dug dan.

Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Što su nam još naši celebrityji otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene