Dame odabrale

Zbog njih utakmice i ženama prolete u trenu! Tko su najseksi nogometaši ovog Svjetskog prvenstva?

Sergio Ramos (Foto: Getty Images) Sergio Ramos (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Olivier Giroud (Foto: Getty Images) Ruben Loftus-Cheek (Foto: Getty Images) Yann Sommer (Foto: Getty Images) Sergio Ramos (Foto: Getty Images) Falcao (Foto: Getty Images) Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Maja Bajamić (Screenshot: Video) +0 Nives Celzijus, Maja Bajamić, Ivana Delač Đolo (FOTO: Pixell) Galerija

Ove godine gledanje Svjetskog nogometnog prvenstva ne predstavlja muku za ženski rod. Gotovo sve reprezentacije imaju barem jednog ljepotana zbog kojeg 90 minuta proleti u trenutku. Pojavili su se novi, dosad nepoznati ljepotani, koji su promijenili listu najseksi nogometaša.

Portugal ima novu zvijezdu. Iako je Cristiano Ronaldo i dalje miljenik žena, vrijeme je za neke nove dečke. Samo jedan pogled na ovog crnokosog ljepotana i jasno vam je zašto je Ronaldo ispao iz fokusa. Tek su mu 22, a kad završi Svjetsko prvenstvo, možete ga pratiti, gledajući Milan, jer je upravo s njima potpisao ugovor za vrtoglavih 38 milijuna eura.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Maja Bajamić (Screenshot: Video) Maja Bajamić (Screenshot: Video)

''Imam osjećaj da svaki dan gleda u sebe i govori bože što sam li'', kazala je Maja Bajamić, a Paola Valić nadodala ''O daaa, klasični metroseksualac. On može što hoće''.

Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Na istog nisu ostale imune ni druge lijepe Hrvatice. ''Nasljedit će on Ronalda na tronu najljepšeg'', smatra Ivana Delač Đolo, dok je Nives Celzijus imala duhovit komentar. '' Samo bojim se ti Portugalci su uvijek tako neki mali pa ne znam kojim dimenzijama raspolaže''.

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Samo pola sata na terenu bilo je dovoljno da žene diljem svijeta izgube glavu za plavokosim Islanđaninom. Preko noći mu je brojka na Instagramu skočila s 30 na 250 tisuća obožavatelja. Visok, plav, isklesanog tijela do savršenstva... Da žene sude u nogometu, ovaj ljepotan nikada ne bi zaradio crveni karton.

''Opravdano je najzgodniji Islanđanin. To što mu je porastao broj na društvenim mrežama vjerojatno znači da je još slobodan'', smatra Ivana Delač Đolo.

Ako godinu berbe gledamo kroz nogometne godine, ovaj Francuz već pripada staroj gardi. Šarmantni Žiro, u Francuskoj, titulu najseksi nogometaša čvrsto drži već godinama, a mnogi ga smatraju i najzgodnijim igračem Europe.

S nešto manje dlaka i deset godina manje, na listu je opravdano zasjeo engleski reprezentativac Ruben Loftus Cheek. Sve do Rusije uspio je ostati ispod radara, no engleski klub Chelsea, sigurni smo, zbog svojeg će veznjaka dobiti brojne nove obožavatelje. Premda igra sjajno, ako mu nogomet dosadi, karijera modela mu je i više nego sigurna.

Koji su još nogometaši ponijeli titulu najzgodnijih na prvenstvu pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene