Druga sreća

Ove su domaće dame pravu ljubav pronašle iz drugog pokušaja

Dizajnerica Kristina Bradač (Foto: Dnevnik.hr) Dizajnerica Kristina Bradač (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pjevačica Ivana Banfić (Foto: Dnevnik.hr) Dizajnerica Kristina Bradač (Foto: Dnevnik.hr) Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Pjevačica Pamela Ramljak (Foto: Dnevnik.hr) Pjevačica Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) +0 Odvjetnica Jadranka Sloković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Kolumnistica i spisateljica Milana Vlaović nedavno je po drugi put izrekla sudbonosno ''da'' i tako pokazala da se sreća može pronaći iz drugog pokušaja. I nije jedina. Lista takvih je na domaćoj sceni poprilično duga.

Iako se u narodu kao uzrečica često spominje ''treća sreća'', u ovoj priči o sretnim brakovima, govorimo o sreći iz drugog pokušaja. Listu započinjemo s Pamelom Ramljak. Pjevačica je izborila i crkveno poništenje svojeg prvog braka:

Pogledaj i ovo Boris Đurđević, Indira Levak, Tomislav Jelić, 2006. godina Neka druga vremena Neprepoznatljiva Indira u provodu s frajerima od kojih se godinama nije odvajala, a od tada je samo jedna stvar ostala ista!

''Žao mi je što se to dogodilo u prošlosti, ali čovjek ne može birati svoju sudbinu. Meni je drago da je to iza mene i da ja imam drugu šansu da proživim život kako sam maštala kao djevojčica, rekla nam je Pamela. 

Mašta je danas njezina stvarnost. Sa suprugom Mladenom ovih dana proslavila je petu godišnjicu braka, a sve čini ljepšim sinčić Antun. Nakon razvoda od Narcisa Mujkića, Indira je sreću također pronašla u drugom braku, onom s Miroslavom Levakom:

''Mislim da žena koja se budi uz jedno volim te, i zagrljaj, može biti najstretnija na svijetu, to ja dobivam svako jutro'', kaže Indira. 

A sreća slijedi nakon što zacijele stare rane. O tome koliko je razvod težak, svojedobno je za In Magazin ispričala Kristina Bradač:

''Neki put je okej oprostiti, samo zbog sebe. Naravno da je potrebno vrijeme da se sve slegne, da se emocije slegnu'', priznaje. 

Iako službeno 'da' još nisu izrekli, svoju drugu sreću, s Mirom Radićem, Kristina smatra ''pravovaljanom'':

''Nisam se ja udala, ali ja njega zovem moj muž jer je on moj nevjenčani suprug. Mislim dijete se preziva Radić kao i on. Meni taj papir ništa ne znači, bitno je kako se ti osjećaš u srcu'', kaže nam. 

A kad srce bira, glavu i tako nitko ništa ne pita. No kad zaljubljenost splasne, nastupa život, tvrdi Ivana Banfić i ističe kako pogreškom iz prvog braka smatra nepromišljenost. U drugom braku s Krunoslavom Ladišićem, s kojim ima i sina Jana, mnogo je ''pametnija'' i sretnija.

''Znaš šta ti paše, šta ti ne paše. Znaš se postaviti, makar i tu treba dosta rada i komprimisa'', objašnjava pjevačica. 

Troje djece spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović ima iz prvog braka. Prije 8 godina, bez velike pompe i u tišini, nakon 18 godina, razvela se od nogometaša Gorana Vlaovića:

''Mi smo u odličnim odnosima tako da tu nema nikakvih problema, dogovaramo se oko svega'', kaže nam. 

Iako je govorila da joj je nezamislivo da će nakon prvog, ponovno stupati u brak, nakon četiri godine veze i tri godine zajedničkog života, po drugi je put ''Da'' izgovorila poduzetniku Borisu Kovačeku.

''Osmijeh na mom licu sve govori'', rekla nam je kratko i jasno. 

Listu završavamo s jednom od najuspješnijih odvjetnica u brakorazvodnim parnicama, Jadrankom Sloković. Nakon razvoda od prvog supruga, sreću je pronašla u vezi s odvjetnikom Čedom Prodanovićem. Već 17 godina uspješno spajaju ljubav i posao.

''Mi dobro djelujemo kao tandem, naviknuli smo se raditi zajedno i zapravo sve ono što nedostaje onom drugom ili ovaj prema tome dobro funkcioniramo'', kaže. 

Možda je u tome i tajna te ljubavne sreće iz drugog pokušaja.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene