Čini se da je zaljubljena

Ima li Maja novog dečka? Jednom rečenicom dala naslutiti da ima: ''Svatko ima pravo misliti što hoće''

Maja Bajamić (FOTO: Instagram) Maja Bajamić (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 +0 Maja Bajamić (FOTO: Instagram) Galerija

Prva autorska pjesma pa odmah škakljiva tema. Maja Bajamić u ''Malom od Đepetta'' opjevala je ljubavne trokute.

Maja Bajamić snima novi videospot, a radi se o njezinoj prvoj autorskoj pjesmi. Pred snimanje spota bilo je različitih problema, no Maja dobro funkcionira pod pritiskom.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić pokazala svoju raskoš Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

''Prethodilo je sve što je moglo poći u suprotnom smjeru od dobrog. Npr. sinoć smo moj prijatelj i asistent Leo i ja iskuhavali moju majicu. I onda smo onako kao stare babe na šporetu, ajmo maco, daj malo ovog, daj malo onoga… Oko ponoć i pol se dogodio taj kaos kad sam ja odlučila sebi malo osvježiti robu prije snimanja jer mama zna da treba unutra staviti jedan novi crveni ručnik. To su neke stvari koje ljudi ne vide kad vide ovako produkt u finalu'', opisala je Maja kaos pred snimanje spota.

Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr

A produkt će biti ''Mali od Đepetta'', pjesma o Pinokiju i ljubavnom trokutu koja je inspirirana iskustvom Majine prijateljice jer se osobno u ljubavnom trokutu nikad nije našla.

''Nikad, stvarno nemam s tim iskustva, ja volim biti glavna i jedina, tako da nikakvi trokuti, nikad nisam imala iskustvo s tim da posumnjam u nešto s muškarcem s kojim nešto imam'', priznaje Maja Bajamić, pjevačica i pobjednica posljednje sezone showa Tvoje lice zvuči poznato.

Na pitanje ima li Maja nekoga s kime dijeli svoje sitne male ludosti, pjevačica je bila tajnovita. ''Pa ima, uvijek ima. Ako se vama čini da sam zaljubljena, neka po vašem viđenju ostane. Kako se kome čini, svatko ima pravo misliti što hoće'', kazala je Maja i tako bacila sumnju da više nije sama.

Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene