Uživa u Americi

"RADIMO NA TOME, PA NIKAKO" Leona Paraminski otkrila: "Pametan je, fakat je super!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leona Paraminski dala je intervju za IN magazin i otkrila detalje iz privatnog života.

Nakon više od dvije godina života na američkoj revijeri glumica Leona Paraminski potpuno se prilagodila američkom načinu života koji se prema njezinom mišljenu i ne razlikuje previše od hrvatskog. Samo što je sve možda malo skuplje. ''Najčeće idem na engleski ili volontiram. Idem na jogu, puno čitam ,idem na plažu, uvijek idem hodat jedno sat vremena.I onda se nalazim s dosta ljudi. Pišem u zadnje vrijeme dosta'', otkrila je Leona.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

A uskoro počinje s pripremama za film u kojem će utjeloviti Amerikanku. Kako bi što bolje svladala izgovor pohađat će dodatne sate engleskog jezika. ''Uvijek sam nervozna jer se nikad nisam navikla na audicije. U Hrvatskoj sam otišla na svega dvije ili tri audicije u životu. Ali sam zato naučila da je život nekako u procesu. Pokušaš zablista nekih 4 do 10 minuta. To je za mene velika stvar, da sam se naučila strpljivosti i uživati u tom procesu te muke kada ideš na audiciju. Na kraju ne postoji savršenstvo, budeš takav kakav jesi u tom trenutku. Imam razne tehnike koje radim , od disanja do joge'', otkrila je Leona koja je, kako kaže, o karijeri u Americi sanjala od malih nogu. '' Ali prije toga sam trebala naći i muškarca svog života. Sve se to tako posložilo. Da, na pravom sam mjesto u pravo vrijeme'', rekla je Leona.

Muškarac je njezin suprug doktor elektrotehnike Tin Komljenović. ''U petom mjesecu će biti pet godina braka, a osam smo zajedno. Meni je kao da smo od jučer zajedno. Meni je super u braku. Pametan je, puno radi, fakat je super'', rekla je Leona koja priželjkuje prinovu u obitelji.  ''Radimo na tome. Stalno se veselim pa stalno nikako. Kada se dogodi, beba je dobro došla'', zaključila je Leona koja se naviknula na život u Americi, baš kao i na sporu vožnju. Naime, policajac ju je zaustavio zbog prebrze vožnje, a ona mu je htjela platiti kaznu na licu mjesta.  ''Mislio je da ga hoću podmitit jer nisam znala da na licu mjesta ne možeš platiti već moraš čekati nekih mjesec dana'', kroz smijeh je rekla Leona.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene