U kazalište je stigla sama

Bivša misica Ivana Mišura progovorila o vezi sa 17 godina starijim Goranom Vlaovićem

Ivana Mišura (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Mišura (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju FIlip Juričić (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Mišura (Foto: Dnevnik.hr) Igor Mešin (Foto: Dnevnik.hr) Predstava Tulum u samostanu u kazalištu Komedija (Foto: Dnevnik.hr) Predstava Tulum u samostanu u kazalištu Komedija (Foto: Dnevnik.hr) Predstava Tulum u samostanu u kazalištu Komedija (Foto: Dnevnik.hr) Vedrana Linardić (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Vedrana Linardić (Foto: Facebook) +0 Ivana Mišura (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Glumca Igora Mešina, osim u Supertalentu na Novoj TV, možete gledati i u kazalištu Komedija.

Novogodišnji tulum koji se pretvorio u potpunu katastrofu i Igor Mešin kao jedan od protagonista - novi je adut kazališta komedija. Premijera ''Tuluma u samostanu'' zaradila je ovacije.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić "Bravo!" Poznato je da je Sandra Bagarić svestrana žena, ali sad se pohvalila još jednim talentom koji posjeduje

"Ovi koji su mojih godina, oko pedesete, sigurno su takav tulum imali u životu, gdje su svi htjeli da bude najgenijalnije, a završi katastrofa, a takvih tuluma u našim godinama ima jako puno", pojasnio je Igor.

Premijeru nisu propustila brojna poznata lica pa smo istražili kakvi su kad tulumare i koji je najluđi tulum kojeg se sjećaju.

"Ti misliš da to javno treba reći? Hahaha, pa bilo ih je više", izjavila je manekenka Vedrana Linardić.

"Možda djelujem mirno, kulturno, educirano i pristojno ali tulumarili smo na fakultetu, sjećam, se svog rođendana, možda ga se dijelom i ne sjećam", priznala je bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač.

A neke zvijezde za mamurluk nakon dobrog tuluma ni ne znaju.

"Ja sam već dugo u Zagorju i kod nas mamurluk ne postoji!Treba piti tijekom cijele večeri vodu uz sve ono što vam se pruža", otkrila je svoju tajnu glumica Sementa Rajhard.

Predstava ''Tulum u samostanu'' vrvi od kontroverznih tabu tema. O svim škakljivim temama sa svojim sinovima tinejdžerima otvoreno razgovara Sandra Bagarić.

"Ne možemo skrivati neke stvari pod tepih, otvoreno se razgovara o seksualnim orijentacijama, o drogama, o piću, alkoholu. Mislim da je bitno jako puno razgovarati i biti iskren. Klinci znaju više od mene, oni mene educiraju. Ja živim u svojoj zatvorenoj kutijici u svoja četiri zida, staromodno, operetno. Tako da sam ja od njih upućena o svemu", objasnila je Sandra.

"Čitam da si sretno zaljubljena, znam da ne voliš pričat o svojem životu, ali daj nam bar natukni od 1 - 10 koliko si sretna?", pitao je naš Davor Garić bivšu Miss Universe Ivanu Mišuru koja je također došla pogledati predstavu. "100!", kratko je komentirala vezu s bivšim nogometašem Goranom Vlaovićem koji je od nje stariji 17 godina. Ipak, nikakve detalje nije željela otkrivati, a u kazalište je stigla sama pa smo ostali zakinuti i za Goranov komentar.

Kad će Vedrana Linardić postati majka? "Pa ja se nadam uskoro! Nemamo nikakve vijesti, ali željela bih se ostvariti kao majka", također nam se povjerila lijepa manekenka i teta u vrtiću.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene