Sve je to život

Iza naše glumice dva su razvoda i skandal zbog šverca duhana, a ona kaže: ''Nikad mi nije bilo ljepše''

Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 7 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 7 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 7 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 8 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 6 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 5 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 4 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 3 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 1 +0 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 2 Galerija

Glumica Barbara Vicković ljeto će provesti radno u Dubrovniku, no uspjet će i napuniti baterije. Uostalom, to joj je i potrebn, jer je iza nje sezona puna promjena. Stariji sin krenuo je na fakultet, a mlađi u osnovnu školu. Kako je prebrodila novonastale situacije, ali i kako se našla usred skandala zbog šverca duhana, otkrila je Ani Veli.

Glumica Barbara Vicković brižna je mama sinovima Franu i Matiji. Stariji sin Fran ove je godine krenuo na fakultet, a mlađi Matija u osnovnu školu. Dobro se slažu unatoč razlici od 13 godina.

''Uvijek je to malo neobično jer se ovaj stariji spusti na nivo mlađeg umjesto da bude drukčije'', šali se glumica.  

Njezin prvašić sve je obveze savladao sam.

''On je stvarno iznimno nadareno dijete, ja tu godinu nisam uopće osjetila, nemam s njim nikakvih problema'', kaže nam. 

Stariji sin nikad nije pokazivao interes za glumu. Izuzetno je nadaren za prirodne znanosti.

''Da je htio biti bilo što vezano uz kazalište ili film, ja bih to podržala kao što sam i ovo'', rekla je. 

Iza nje su dva razvoda, a znamo da upravo razvod ubrajaju u sam vrh najstresnijih situacija u životu.

''Stvarno mislim da su brakovi iznimno dobre stvari. Ako su dobri brakovi, i to je iskustvo koje treba imati. Mislim da je lijepo biti u braku i u kvalitetnoj vezi, ali tamo gdje ne rastete, stagnirate ili se, dapače, unazađujete, mislim da tu ne treba biti i da treba misliti na svoju djecu. Stresno je, ali ne razmišljam o tome kao o stresu. To je iza mene i nikad mi nije bilo ljepše u životu'', zaključila je, a nas je zanimalo znači li to da je otvorena za novo bračno poglavlje.

''Ne mislim da je to nešto od čega treba bježati, dapače, mislim da radom na sebi i upoznavanjem sebe čovjek tek onda može naći dobrog partnera. Ma sve je to život'', smatra. 

Iako je rođena Dalmatinka, more joj nije idealna ljetna destinacija.

''Preko ljeta me najviše veseli odmor u stanu u Zagrebu jer tamo imam mir. Zagreb je ljeti prekrasan'', kaže. 

Svoju liniju rado održava šetnjom po prirodi.

''Kad god mogu, odem na Sljeme, na trening ili odem na bazen, bitno mi je samo da sam aktivna'', objašnjava. 

U seriji "Na granici" glumi Miru Maslu, čija se obitelj bavi švercom. I sama se jednom zbog šverca našla na policiji.

''Prije nekoliko godina kad je moj mlađi sin bio još mali ja sam dobila poziv telefonom da trebam doći u policiju. Kad sam pitala zašto, rekli su mi da se ne trebam ništa bojati i da se radi o nekom švercu, da moraju to provjeriti. Zakazali su sastanak i rekli da je u drugoj sobi hrpa duhana koja se švercala pod mojim imenom. Netko je hakirao moj mail i preko tog mog kontakta se prodavao duhan'', prisjetila se tog razdoblja. 

Osim na televiziji, Barbaru možemo vidjeti i u kazalištu.

Na Dubrovačkim ljetnim igrama pratit će premijere jer je članica žirija za dodjelu nagrade hrvatskog glumišta, ali i glumi u predstavi "Tko pjeva, zlo ne misli", za koju vlada ogromno zanimanje.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +5 Val Kilmer (Foto: AFP) Celebrity Tužne fotografije: Nekad velikog zavodnika i ljepotana bolest je pretvorila u krhkog muškarca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene