Uskoro beba

Nije se udebljala ali… ''Trudnoća me nije mazila''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezde su otkrile čari majčinstva.

Modni dvojac Elfs održao je reviju na koju se slila cijela svita poznatih imena. Ekipa IN magazina iskoristila je priliku kako bi saznali novosti iz života slavnih Hrvatica i Hrvata.

Pogledaj i ovo Ana Gruica ''ali uvjet je...'' Ana Gruica Uglešić o odnosu s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem: ''Znam se šaliti i reći, ako želite raditi posao neopterećeno...''

Glumica Petra Kurtela nedavno je obznanila da je trudna. Sinčić na svijet stiže u kolovozu. Udebljala se još nije, no priznaje i kako joj prvi mjeseci nisu bili nimalo laki.

''Svima govorim da se užasno osjećam. Ali u nazad zadnjih desetak dana je puno bolje tako da sam sretna, ali ovo prvo tromjesečje, moram reći da me nije trudnoća mazila i da stvarno nisam očekivala da može biti tako izazovno'', priznala je Petra Kurtela.

S izazovima majčinstva sada se susreće i Pamela Ramljak. Reviju Elfsa iskoristila je i za kratki izlazak sa suprugom, gdje je dobila samo komplimente za izgled.

''Da su meni rekli da se dojenjem tako brzo gube kilogrami, davno bih rodila. Šalim se! Ne super, stvarno sve. Beba je stvarno dobra. Fakat je dečko dobar. Po noći spava tako da sam odmorna, nemam podočnjake. Preko dana dolazi tetka pomoći'', otkrila je Pamela Ramljak.

Koliko majčinstvo promijeni nabolje, zna Ana Gruica. Nakon rođenja sina Marata Ivana više ništa, kaže, nije isto.

''Jako, ne znam je li nam DNK isti. Vizualno još nešto imam svoje i u gestikulaciji imam nešto svoje ali glava skroz druga'', opisala je Ana Gruica.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene