Prvakinja u fitness modelingu

Čista 10-tka: Ima idealan sklad mišića i ženstvenosti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hrvatska ima novu svjetsku prvakinju i to u fitness modelingu! 35-godišnja Porečanka Elena Zdjelar oduševila je stručni žiri skladom mišića i ženstvenosti, pa u listopadu napada titulu Miss Universe.

Nakon 15 godina bavljenja sportom, Elena Zdjelar prijavila se na svjetsko natjecanje za Miss fitness model. Pripremala se 5 mjeseci, i iako su joj svi govorili da je stvorena za to, nije vjerovala u pobjedu.

Pogledaj i ovo showbuzz Skriva ljubavni život Najljepša Hrvatica šuti kao zalivena: 'Mislim da je privatni život uvijek bolje držati za sebe'

Čistom desetkom Elenu ocjenjujue i suprug Dragan. Osim zbog ljepote, smatra da je titulu zasluzila i jer je dobra, poštena i radišna. U fitness klubu, provodi i po 6 sati na dan.

>> Miss Sporta Lucija radi kao animatorica na Zrću

Elena je uvjerena kako je pobjedu odnijela zahvaljujući elegantnoj prezentaciji svog skladnog tijela. 10-orici sudaca je bilo bitno pokazati kako mišićava žena takodjer može biti ženstvena.

'Meni je to stil života. Većina cura van natjecanja izlaze iz forme, al meni je to normalno, više manje sam uvijek takva. Forma varira, nije kao na dan natjecanja, al u mojoj kategoriji ni nema tako velikih odricanja', kaže Elena.

Prilog o njoj pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene