Doći ćeš ti meni

Mlada i uspješna - Sara Škugor ima novi hit

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada glazbenica prestavit će novi hit!

Mlada pjevačica Sara Škugor javnosti se predstavila početkom ove godine pjesmom 'Voljena'. Bolji način za predstavljanje nije mogla ni poželjeti jer upravo tom pjesmom zablistala je na visokom mjestu službene nacionalne liste najemitiranijih pjesama HRTOP40, a nastupila je i na samostalnom koncertu grupe Buđenje u Vodicama te stvorila jaku bazu obožavatelja.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 2 Zaplesala i legendarnu koreografiju Tajči otkrila u razgovoru s Daliborom Petkom: "Severinu nisam nikad gledala kao svoju nasljednicu"

Poslušajte hit Sare Škugor 'Voljena'

Da se kolegijalnost vidi na djelu, pokazali su već iskusni momci glazbene scene, Darko Bakić i Igor Ivanović, koji su Sari dali vjetar u leđa sa prvom pjesmom. Konačni ishod singla prvijenca rezultirao je obostranim zadovoljstvom te su tako svoju suradnju nastavili i dalje. 

Došlo je vrijeme za novu pjesmu sa kojom će Sara Škugor nastupiti na ovogodišnjoj Večeri dalmatinske šansone, u Šibeniku. Radi se o pjesmi 'Doći ćeš ti meni', čiji je tekst i glazbu radio Darko Bakić.

Premijera ove pjesme rezervirana je za ponedjeljak, 21.07.2014. u Glazbenom showu Dalibora Petka, s početkom u 18:30 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene