Klub Groove

FOTO Seksi izdanje najseksi Hrvatica koje ne želite propustiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Universe Ivana Mišura, manekenka Lana Kuduz i najatraktivnija Hrvatica Petra Frković foto kampanjom Gorana Matijašeca, uz klub Groove, najavljuju najzabavniji mjesec u godini!

Slavljeničko raspoloženje ove je godine počelo ranije nego ikada. Okićen grad, druženja i pozitivna energija zavladali su Hrvatskom. Aktualna Miss Universe, Ivana Mišura jedva čeka prosinac za koji kaže: 'Prvo što me asocira na prosinac je Božić. Kao da taj blagdanski duh budi u ljudima ono najbolje. Topliji su i srdačniji. Ovaj je mjesec definitivno vrijeme druženja i darivanja. Dobar dio blagdanskih partija provest ću u klubu Groove koji me već odavno očarao, a blagdanskim uređenjem ima neki poseban štih!'

Pogledaj i ovo In Magazin: Goran Vlaović - 3 prinova stiže uskoro Bivši Vatreni čeka drugo dijete sa 17 godina mlađom suprugom! Lijepu vijest dugo su skrivali, a sada su otkrili i bebin spol

Anamarija Asanović na rođendanu kluba Groove

Tri ljepotice u ELFS kreacijama, aktualna Miss Universe Ivana Mišura, manekenka Lana Kuduz i najatraktivnija Hrvatica Petra Frković, snimile su foto kampanju za zagrebački klub Groove, kojim najavljuju vesele dane koji su pred nama. Srijeda je u klubu Groove rezervirana za najpoznatije hitove RNB i hip hop glazbe uz DJ-a eM bee, koji petkom pušta mashup starih i novih hitova, dok je subota rezervirana za ABSOLUT party uz jednog od najpoznatijih hrvatskih DJ-a Viktora Superfine.

'Obožavam Božić i uvijek ga provodim s obitelji. Na Badnjak uvijek idem na polnoćku i poslije druženje s prijateljima. Ove godine ću ga, kao i svake, provesti u Zagrebu i Slavoniji. U klubu Groove dočekat ću Novu godinu', izjavila je prelijepa Lana Kuduz.

DJ Duix za Badnjak u klubu Groove priprema pravu božićnu bajku, a u petak 26.12. prisjetit ćemo se najpoznatijih hitova iz 2014. godine. Na doček Nove 2015. godine plesat ćemo uz DJ-e Viktora Superfine i Duixa. Cijena ulaznice za doček nove godine je 99 kuna, a uključuje piće dobrodošlice, šampanjac i druga iznenađenja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene