Mama koja osvaja

Prelijepa supruga nogometaša opet u centru pažnje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa manekenka uživa u majčinstvu, ali nije zaboravila na modu.

Dolaskom sunčanog vremena žene intenzivno razmišljaju o odabiru idealne lagane odjeće u kojoj će slobodno uživati svaki dan, a u isto vrijeme izgledati trendi. Upravo osluškujući potrebe svake žene domaći brand osmislio je moderne kaftane za dugo toplo ljeto.

Pogledaj i ovo Rose Bertram Imala je što i pokazati Jedva je sakrila grudi u haljini koju je odjenula na prestižni festival, a bez seksi proreza to ne bi bilo to

U ovim kombinacijama biti ćete glamurozne bilo da ste na putu za plažu, šetnju uz more ili na luksuznoj večeri jer upravo su njegova multifukcionalnost i jednostavnost razlog zašto se žene zaljubljuju upravo u kaftane i tunike.

FOTO Poznate Hrvatice znaju kako dobro iskoristiti simbol ženske senzualnosti

U njihovu ljepotu i praktičnost uvjerila se i zanosna manekenka Iva Leko i dočarala svu njihovu raskoš. Izrađeni su od biranih prirodnih materijala poput svile i pamuka, a krasi ih bogatstvo uzoraka i printova s kojima ćete zasigurno zablistati gdje god se pojavite.

Kolekcija kaftana Love Mia upotpunjena je kolekcijom nakita koju je dizajnirala Mateja Glasnović uz koji samo s jednim detaljem nakon dnevnog stajlinga ste spremni zablistati i u večernjoj elegantnijoj varijanti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene