Pokreni se

Grad heroj - Vukovar šalje pozitivnu energiju cijeloj Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grad heroj - Vukovar šalje toliko poželjnu pozitivnu energiju cijeloj Hrvatskoj. Brojni Vukovarci odazvali su se pozivu projekta Pokreni se.

Sportska poruka koju šalju govori da više nema isprika za odgodu svakodnevne rekreacije.

Pogledaj i ovo showbuzz Hvale vrijedan projekt Vježbajte uz finalni trening nacionalnog projekta 'Aktivna Hrvatska' u Zagrebu

Oduševio me Vukovar i njegovi vježbači. Prijavili su se uistinu u velikom broju i stvarno mi je drago što su podržali ovaj projekt. Cijeli trening odisao je pozitivnom energijom i svi zajedno smo zaista uživali u njemu. ” – izjavila je Renata Sopek.

Projekt Pokreni se u Vukovaru se održao pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. Pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane održali su zanimljivo predavanje.

Projekt Pokreni se poziva Vukovarce na zajedničko druženje

Iako ste se vratili s godišnjih odmora u stres i svakodnevicu, nemojte da vas to potakne da pribjegnete brzim rješenjima i pogrešnim prehrambenim odabirima. I dalje u prehrani nastavite raznoliko, uravnoteženo i umjereno, uz svakodnevnu tjelovježbu.“ – savjetovala je nutricionistica Karmen Matković - Melki.

Veliko finale projekta Pokreni se održat će se 12. rujna na Europskom trgu u Zagrebu u 19 sati, u sklopu Europskog tjedna sporta. Prijavite se za vježbanje putem službene web stranice Projekta www.pokrenise.hr ili pak putem Facebook grupe Pokreni se.

U okviru europske obitelji, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske najavljuje prvi Europski tjedan sporta, koji će se održati od 7. do 13. rujna 2015. godine. Inicijativa je ovo Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Središnji događaj u Hrvatskoj najavljen je za subotu, 12. rujna, kada će se na zagrebačkom jezeru Bundek održati cjelodnevne sportske aktivnosti za sve građane.

Partneri i pokrovitelji projekta trud vukovarskih vježbača nagradili su poklonima, koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health, Lijepa i aktivna i Cro LIFE darovani su vježbačima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene