Galerija!

Brojni poznati podržali akciju 'Moja obitelj-sretna obitelj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U sklopu 12.Dječjeg sajma u Areni Zagreb održana je akcija 'Moja obitelj-sretna obitelj' u organizaciji Udruge Moderna Hrvatska, suorganizatora sajma.

Akciji su se odazvati poznati roditelji sa svojom djecom: Joško Čagalj Jole, koji je ujedno i ovogodišnji ambasador Dječjeg sajma, poznati nogometaš Dario Šimić, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus Drpić, pjevačica i buduća mama Neda Parmač, manekenka Iva Šarić Leko, ...

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

Sajam kao i svake godine ima humanitarnu notu, a ovogodišnja akcija je bila u korist štićenika Kuće ljubavi koja djeluje pod Caritasom Zagrebačke nadbiskupije. Za njih se skupljala oprema za bebe, kolica, posteljina, odjeća, obuća, hranua, kozemetikua, pelene i igračke.

>> Bojana Gregorić: 'Potjano se nadamo da nam djeca neće biti glumci, možda stomatolozi'

Djeca svih poznatih roditelja koji su se odazvali ovoj lijepoj akciji imali su zadatak nacrtati svoju ''sretnu obitelj'', a najviše su se razveselili svečanoj torti ''Slatka tajna'' koju je skupa sa ambasadorom Jolom mališanima dijelila direktorica sajma Maja Kojundžić.

O SAJMU:

Kroz program 12. Dječjeg sajma, koji je svečano otvorio gradonačelnik Milan Bandić predstavit će se škole, vrtići, sportske i plesne skupine s preko tisuću djece sudionika u programu, desetak nevladinih udruga i više od 100 izlagača iz zemlje i inozemstva.

Pregršt noviteta, zabave i natjecanja, tradicionalni projekti poput socijalizacije djece s javnim službama, edukativne radionice samo su dio iz ovogodišnjeg bogatog programa.
Spektakl, spektakl, spektakl i to Štrumpfastičan! Štrumpf-groznica zatresla je i Dječji sajam koji će ugostiti Štrumpf selo u kojemu će mališane dočekati mnoga iznenađenja, a neka od njih priprema čarobnjak Gargamel osobno. Njegove čarolije na programu su u subotu i nedjelju u 11:30 sati.Sajam je otvoren u nedjelju do 20 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene