Američka avantura

Vanja Halilović kao Pamela Anderson: Fotografija koju je objavila sve je podsjetila na slavni ''Baywatch''

Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) +0 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Galerija

34-godišnja Vanja Halilović obožava putovati, a jedna od posljednjih lokacija koja se našla na njezinoj listi je Los Angeles.

Bivša manekenka i voditeljica Vanja Halilović trenutno se nalazi u Los Angelesu, gdje uživa u brojnim avanturama i američkim blagodatima, a svoje zanimljive priče dijeli s obožavateljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Vanja Halilović (Foto: PR) Uvijek dotjerana Samozatajna Vanja Halilović nakon dugo vremena se pojavila na eventu i oduševila izgledom

Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Na jednoj od posljednjih fotografija zgodna Vanja pozira u trendi, jednodijelnom kupaćem kostimu ispred spasilačke kućice. Fotografija izgleda kao da je snimljena na setu popularne "Spasilačke službe" i oduševila je Vanjine fanove te prikupila same pohvale.

 

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

Vanja Halilović diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, nakon čega se posvetila radu restorana svog zaručnika Frane Barbierija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene