''Incident'' na odmoru

Tatjanu Jurić zaštitar nije htio pustiti u noćni klub: ''Ili se neoriginalno upucava ili su dalmatinski geni čudo''

Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Galerija

Tatjana Jurić trenutačno uživa na godišnjem u toplijim krajevima.

Prije tjedan dana Tatjana Jurić (37) svojim je obožavateljima na Instagramu poručila da je neko vrijeme neće slušati na Narodnom radiju jer ide na godišnji odmor.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić "Čudesna ženo" Od početka karijere slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a već 20 godina izgleda gotovo isto!

Naime, jedna od najomijenijih radijskih voditeljica zaputila se u toplije krajeve, gdje uživa s kolegicom i prijateljicom Mijom Kovačić.

A Tatjana je na društvenim mrežama sada podijelila i pomalo zabavnu situaciju u kojoj se našla. Naime, na ulazu u jedan noćni klub zaštitar ju nije htio pustiti jer mu je izgledala premlado.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good mooooorning... 🍉

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Naime, rekao joj je da mu djeluje kao da ima 19 godina, na što se Tatjana nasmijala i pokazala mu osobnu, a on se vidno iznenadio kada je vidio koja je njezina godina rođenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello, summer! 🤩

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

''Skoro me nisu pustili u klub, kažu, maloljetna sam. Ili se on neoriginalno upucava ili su dalmatinski geni čudo'', komentirala je Tatjana cijelu situaciju koja ju je dobro zabavila.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) +0 Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Celebrity Pokazala tijelo iz snova: Atraktivna brineta plijenila poglede u haljini koja malo toga ostavlja mašti

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) +2 Neda Ukraden (Foto: Instagram) Celebrity Bez silikona, filtera i lažnih trepavica: Neda Ukraden objavila svoju fotografiju staru 40 godina!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Pink (Foto: Profimedia) Pink (Foto: Profimedia) Pink i Carey Hart (Foto: Profimedia) Pink i Carey Hart (Foto: Profimedia) +4 Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Celebrity Ne mari ni za što: Potpuno se opustila u bikiniju, a pokazala je i brojne tetovaže na golom tijelu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene