Bome ju iznenadio!

Sonja Kovač pokazala dečka kojeg rijetko viđamo, a pohvalila se i poklonom koji je dobila

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić (Foto: Instagram) Sonja Kovač i Goran Mandić (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) +0 Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Galerija

Sonja Kovač od dečka Gorana Mandića kao rođendanski je poklon dobila putovanje na egzotične Havaje.

Jedna od nauspješnijih hrvatskih influencerica i glumica Sonja Kovač, koju smo nedavno imali prilike gledati u showu "Ples sa zvijezdama" Nove TV, bez obzira što s obožavateljima na društvenim mrežama svakodnevno dijeli zgode iz svog života, onaj ljubavni je i dečka Gorana Mandića dosad vješto skrivala od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 3 Sitno odbrojava Trudna Sonja Kovač požalila se na tegobe koje ju muče u zadnjim danima prije poroda: ''Kad me uhvate, au...''

No izgleda kako se predomislila jer je na svom profilu na Instagramu obožavateljima odlučila pokazati osobu koja je osvojila njezino srce. Štoviše, odlučila se pohvaliti rođendanskim poklonom koji joj je Goran poklonio, a riječ je o putovanju na egzotične Havaje.

Goran ju je neko vrijeme držao u neizvjesnosti no po dolasku u zračnu luku otkrio joj je konačnu destinaciju kamo je vodi. Prije Havaja, uživali su u Las Vegasu. 

"Još uvijek ništa ne znam i jako sam uzbuđena", izjavila je Sonja koja je u međuvremenu sretno stigla na Havaje i otkrila da se osjeća kao u filmovima.

"Idem spavati, preumorna sam. Ovdje je 12 sati razlike u odnosu na vas tako da mi je ovdje tek sutra ročkas! Uh, što volim kad mi je rođendan 2 dana", napisala je Sonja u Instagram priči.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Ona i Goran su u vezi osam godina, a Sonja ga je prvi put javnosti pokazala krajem prošle godine.

"Moj dečko je jako sramežljiv i nikad ne želi biti na mojim fotograifjama. On je već godinama radije iza kamere", izjavila je svojevremeno.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +3 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Celebrity Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene