Sve joj ide u životu

Jedna od najljepših Hrvatica otkrila kada će izreći sudbonosno "da" svom Vanji

Sementa Rajhard (Foto: IN Magazin) Sementa Rajhard (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sementa Rajhard (Foto: IN Magazin) Sementa Rajhard (Foto: IN Magazin) Sementa Rajhard (Foto: IN Magazin) Sementa Rajhard (Foto: IN Magazin) Sementa Rajhard (FOTO: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) +0 Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Galerija

U razgovoru s Lanom Samaržijom Sementa Rajhard otkrila je kada će izreći sudbonosno da, gdje će saviti svoje obiteljsko gnijezdo, ali i zašto je prije 4 godine obnovila zavjet krštenja.

Njezin glas sve je osvojio još prije šest godina u prvoj hrvatskoj glazbeno- dramskoj seriji "Stella".

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Sementa Rajhard je otad svoj talent brusila i u pjevanju i u glumi, a upravo je mikrofon ono čemu se uvijek vraća. No nije samo izlazak albuma prvijenaca ono što planira. U razgovoru s Lanom Samaržijom Sementa je otkrila kada će izreći sudbonosno da, gdje će saviti svoje obiteljsko gnijezdo, ali i zašto je prije 4 godine obnovila zavjet krštenja.

Nakon prvog singla "Buka" koji je izašao prije godinu dana, Sementin drugi naziva "Sirene" spreman je za radijski eter.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

"Netko bi rekao pop, netko bi rekao rnb, ali idemo prema tom nekom modernom žanru. Naravno da želim da jedna od tih pjesama koje ćemo imati u budućnosti bude bosa nova ili lagani sevdah.

Nisu pop i sevdah jedini žanrovi u kojima Sementa pliva kao riba u moru. Aktivna je i na sceni moderne duhovne glazbe te u zboru crkve Krista Kralja. Iako krštena i odgajana u rimokatoličkoj vjeri, u jednom trenutku života odabrala je pentekostnu crkvu te je prije 4 godine obnovila zavjet ponovno se krstivši.

"Ja sam se znači preobratila i počela sam ići u pentakostalnu crkvu i jednostavno ponovno se može krstiti kada shvatiš da si krščanin kakvim želiš biti."

Za Sementu obitelj je najvažnija, pa se Uskrs slavio okupljanjem šire obitelji. A u obitelj Rajhard uskoro ulazi ekonomist i instruktor skijanja Vanja Brundula, Sementin zaručnik.

"Nekako smo se oboje složili da se moramo prvo složiti i organizirati gdje ćemo živjeti, sve nešto čekamo, a iskreno čekamo građevinsku i onda kad sve to prođe ćemo odrediti datum."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Njima je najvažnije da se vole i jedno drugo podržavaju. Pečat braka i zajednički život zato može još neko vrijeme čekati. A zbog velike povezanosti s obitelji Sementina nova adresa bit će...

"Bit ćemo dosta blizu, ne jako blizu, ali onako. Dosta blizu da smo si i dalje svi bliski. Mislim da će najteže to podnijeti tata, ali opet kažem, još o tome ne razmišljamo, i mislim da je tako i najbolje."

Jer njoj su se najbolje stvari - ljubav, posao i sreća dogodile kad je najmanje očekivala.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene