Večer puna uzbuđenja!

Napeta završnica showa: Plesna avantura gotova je za Josipu i Damira, žiri je za ostale parove bio široke ruke!

Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić, Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić, Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić, Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) +5 Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Galerija

Tema devete emisija showa "Ples sa zvijezdama'' bio je mjuzikl. U plesnom dvoboju gledali smo Sonju Kovač i Gordana Vogleša te Josipu Pavičić Berardini i Damira Horvatinčića, a plesna avantura završila je upravo za Josipu i Damira.

Nakon što smo prošle epizode svjedočili plesnoj borbi ispalih kandidata za povratak u show u kojoj su se za njega izborili Sonja i Gordan, ove nedjelje nastavili smo dalje s natjecanjem. Šestero parova plesalo je po dva plesa, a tema devete emisije bio je mjuzikl.

Pogledaj i ovo Plesni dvoboj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Bili su bolji! Žiri donio najtežu odluku: Ecija više neće plesati, dalje idu Marko i Ela!

U plesnom dvoboju završili su Sonja Kovač i Gordan Vogleš te Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. Nakon što smo vidjeli plesni dvoboj, uslijedio je nestanak struje zbog vremenskih neprilika no zahvaljujući našoj tehničkoj ekipi opet smo se vratili u progarm. Žiri je tada odlučio da je plesna avantura završila za Josipu i Damira. 

''Hvala svima, svakom članu ove ekipe. Ovo su bila tri naporna mjeseca, ali ujedno i divna. Ja sam sretna i zahvalna, hvala na prekrasnom iskustvu'', napisala je. 

Žiri je ovoga puta bio široke ruke pa su čak četiri para nagradili s po četiri desetke. Te sreće bili su plesni parovi Ivan i Paula koji su oduševili jiveom, Viktorija i Marko sa strastvenom sambom, Slavko i Gabriela s paso dobleom te Marko i Ela s romantičnom verzijom slow foxa.

Glamur i sjaj - pleše se jive! Pale četiri desetke - počeo 'Ples sa zvijezdama'

Večer su otvorili Ivan Šarić i Paula Jeričević izvedbom jivea na glazbeni broj iz mjuzikla "Briljantin". 

''Ovo je bilo toliko genijalno da smo Almira i ja odlučile prijeći sa Garić na Šarić'', na svoj je način Tamara pohvalila njihovu izvedbu, a Almira je dodala da gotovo da i nema primjedbi.

''Zaista briljantno, apsolutno sjajno'', zaključila je.

Nicolas i Dinko složili su se da oboje zrače pozitivnom energijom. Čestitali su im na nastupu. Za svoj ples dobili su četiri desetke! 

Romantika na vrhuncu! Spremni? U La La Land nas vode Viktorija i Marko

U ''La La Land'' su nas odveli Viktorija Đonlić i Marko Mrkić koji su na broj iz mjuzikla plesali slowfox. Almira je njihov ples opisala kao sjajan.

''Baš sam uživala u toj romantici'', rekla je, a njihovu izvedbu lijepo su doživjeli i Nicolas i Dinko.

Slavko Sobin u velikom izazovu! 'U istoj emisiji ples kojeg sam se najviše bojao i onaj koji…'

Slavko Sobin i Gabriela Pilić, prvi par koji je dobio četiri desetke, zaplesali su quickstep na glazbu iz mjuzikla "Cabaret". 

''Slavko, bio si jako, jako dobar. Budi zadovoljan, bilo je odlično'', Nicolas je prvi komentirao njihovu izvedbu, a Dinko je dodao da je kao i dosad sve na nivou i kvalitetno.

Pohvalila ih je i Tamara, a sve je bilo sjajno i za Almiru.

Mamma mia, does it show again? Koja dobra izvedba! Hit mjuzikl s plesnim potpisom Josipe i Damira

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić s plesom cha cha cha donijeli su u studio dašak Grčke i hit mjuzikl "Mamma Mia".

''Bilo je i više nego zabavno'', složili su se Dinko i Tamara koja je dodala da joj malo samo fali partnerskog odnosa. Za Almiru je njihova izvedba bila slatka i vesela.

''Zbilja sam uživala'', rekla je.

Prava energetska bomba! Marko Grubnić kao kralj lude maturalne večeri

U liku Emme Stone i Ryana Goslinga, Marko Grubnić i Ela Vuković su nam pokazali jive, a to su otplesali na poznatu pjesmu iz mjuzikla "Footloose". 

Komentare na račun njihove izvedbe pogledajte OVDJE. 

Povratnici Sonja i Gordan quickstepom su predstavili mjuzikl "Kralj lavova". 

''Vidi se veliki napredak u držanju i fokusu, ali sve u svemu, sve mi je to bilo zaista dobro'', rekla je Almira. Za Nicolasa su bili preslatki.

''Uživali ste i to se vidjelo'', rekao je.

I Dinko je primijetio da su Sonja i Gordan napredovali. 

Uslijedila je i druga polovica emisije, pa smo opet imali prilike vidjeti jedan od najopuštenijih plesnih parova - Ivana i Paulu. Ovoga puta pokazali su nam svoju verziju tanga.

Komentarije žirija na njihov drugi ples pogledajte OVDJE. 

Viktorija i Marko oduševili su izvedbom strastvene sambe. 

''Po meni, ovo je bila najbolja samba dosad'', zaključio je Dinko.

''Viktorija, ti si božanstvena, a ova samba je bila mrkli mrak'', kratka je bila Tamara, a s njom su se složili i Nicolas i Almira. Oni su drugi par koji je u ovoj emisiji osvojio četiri desetke!

Dramatično i strastveno! Slavko Sobin izveo dugo željeni slavni španjolski ples

Kraljevi plesnog podija Slavko i Gabriela izašli su sljedeći na podij i zaplesali paso doble. Što se tiče Tamare, svi kandidati u ovoj emisiji odlično su odradili svoje izvedbe, dok je ovo bio najbolji paso doble što se tiče muškaraca prema Almiri. Nicolas je izjavio da je gledajući njih uživao kao kad je gledao Svjetsko prvenstvo u nogometu. Oni su treći par koji je u večerašnjoj emisiji dobio četiri desetke od žirija!

Šarolika atmosfera Bollywooda! Josipa i Damir u neuobičajenome izdanju

Sljedeći su se na plesni podij vratili Josipa i Damir i otplesali jazz dance. Atmosferu Bollywooda apsolutno su pogodili što se tiče Almire, no Nicolas nije bio skroz zadovoljan.

''Tema je bila odlična, nije loše, ali moglo je bolje'', smatra.

Iskreni Dinko priznao je da je za njega ovo bio njihov najlošiji ples dosad.

''Josipa, vidjelo se da ste u nekom grču, da se niste oslobodili'', rekao je Dinko kako je vidio njihovu izvedbu, a Tamara se složila sa svojim kolegama. 

Ljubavno plesna igra: Marko i Ela u jako emotivnom izdanju

Poslije energične izvedbe jivea, Marko i Ela nastupili su u romantičnom izdanju. Gledali smo njihovu verziju slow foxa, a za svoj su nastup dobili četiri desetke pa su tako postali četvrti par kojeg je žiri u ovoj emisiji tako nagradio!

''Ja sam u romantičnom izdanju cijeli vikend'', naglasio je Marko poslije nastupa.

A Nicolas nije imao što za reći osim ih pohvaliti, kao i Dinko.

''Vrlo lijepo vođenje po plesnom podiju, predivno i elegantno'', zaključio je, a i Tamara ih je opisala kao romantične i elegantne.

Jako dobru energiju za kraj su na plesni podij donijeli Sonja i Gordan koji su otplesali paso doble.

Više o njihovom nastupi čitajte na linku: 

Temperamentni, energični i strastveni: Plesni par Vogleš – Kovač kao toreador i njegov plašt

Tko će od šestero parova osvojiti naklonost žirija i publike, ostaje nam tek doznati. Nakon što se ocjene žirija i glasovi gledatelja pretvore u bodove, dva najslabije plasirana para čeka plesni dvoboj.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Tijekom live emisije u studiju Jadran filma, u kojemu se snima ''Ples sa zvijezdama'', došlo je do prekida napajanja električnom energijom uslijed vremenske nepogode te samim time i do prekida emitiranja emisije uživo. Tehničke poteškoće uspješno su riješene i emisija se emitirala do kraja uživo.

Nova TV se ispričava gledateljima zbog prekida.

Uslijed tehničkih problema na kraju emisije nisu bili objavljeni postotci dobivenih glasova od strane gledatelja za natjecatelje, iste možete pronaći u nastavku.

IVAN I PAULA 19,8 %
VIKTORIJA I MARKO 22,8 %
SLAVKO I GABRIELA 14,0 %
JOSIPA I DAMIR 12,0 %
MARKO I ELA 21,1 %
SONJA I GORDAN 10,4 %
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene