Kako je to moguće?

Krhka pjevačica doživjela nezgodu na probi pa poručila fanovima: "Pogledajte do kraja, nećete požaliti"

Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga i Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga i Ante Burazin (Foto: PR) Galerija

Jelena Rozga na jednoj od proba doživjela je nezgodu i pala sa stolca na kojem je sjedila.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, Splićanka Jelena Rozga na svom je profilu na Instagramu podijelila video kojim je itekako nasmijala svoje obožavatelje, ali i samu sebe.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Naime, 41-godišnja pjevačica objavila je video u kojem pjeva pjesmu "Ti si želja mog života" uz pratnju svog benda i sjedi na stolcu, sve dok stolac na kojem je sjedila nije puknuo, a ona pala na pod. Kada je nakon prvotnog šoka shvatila što joj se dogodilo, Jelena se počela smijati, a članovi benda priskočili su joj u pomoć da brže ustane. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

"Pogledajte do kraja,nećete požalit", poručila je Jelena svojim pratiteljima i uspjela oboriti s nogu i sve one koji su pogledali snimku.

"Udebljala si se", "Hahahaha, ovo je sve", "Kraljica padova, ti i kad padaš, padaš sa stilom i osmijehom", "Jele, koja si ti carica, super si, toliko prirodna", "Od količine emocija je i stolica pukla", samo su neki od komentara koje je dobila.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) +10 Adriana Lima (Foto: Instagram) Celebrity Htjela je biti časna sestra, a postala je seks-bomba: Kako je tekao uspon najljepše anđelice svijeta?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene