Pobjegla od javnosti

Gdje je nestala Lorena? Riječka manekenka žarila je i palila, a onda joj se izgubio svaki trag

Loren Čavar (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Loren Čavar (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Loren Čavar (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Loren Čavar (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Loren Čavar (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Loren Čavar, Iva Jerković (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Loren Čavar (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Loren Čavar (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Lorena Čavar je bila jedna od najzaposlenijih manekenki u Hrvatskoj.

Lorana Čavar nekada je krasila domaće modne piste. Gotovo da nije postojala modna revija koju ova lijepa Riječanka nije nosila, a mediji su je stavljali na sam tron najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Nije išlo Bivša misica, jedna od najljepših Hrvatica, raskinula zaruke s poduzetnikom nakon 8 godina

Loren Čavar (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Loren Čavar (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL)

Lorena je uvijek čuvala svoj privatni život po strani, a u javnosti se uvijek pojavljivala s kolegicama manekenkama, od kojih se najviše družila s Ivom Jerković.

Loren Čavar, Iva Jerković (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Loren Čavar, Iva Jerković (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Iako na vrhunsku karijere ova se makenka na kraju sasvim povukla iz javnog života. Udala se te je postala majka. Ima kćer i posve je posvećena njoj i suprugu.

Iako se nakon povlačenja još nekoliko puta znala pojaviti u ulozi modela, lijepa Lorena je očito došla do spoznaje da postoje i bolje stvari od svijetla reflektora.

Loren Čavar (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Loren Čavar (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene