Izbacila guzu

Rozga iznenadila objavom posebno seksi fotografije, mini haljina savršeno je naglasila njezine obline

Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Borna Ćorić i Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Rozga objavila je provokativnu fotografiju na Instagramu, a ovih je dana i iskreno rekla što misli o braku.

Da se Jelena Rozga na društvenim mrežama voli pohvaliti modnim kombinacijama koje bira za nastupe, to je već poznato, pa je tako i ovaj put oduševila vjerne obožavatelje najnovijom fotografijom na kojoj pozira u kratkoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu pozadinu, pa se komentari na račun njezina izgleda samo nižu. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

''Predivna si'', ''Anđeo se spustio na zemlju'', ''Ko vino'', ''Može recept protiv starenja'', ''Izgledaš bolje no ikad'', samo su neki od komplimenata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗💗💗 (dress by @dianaviljevac) #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Jelena je ovih dana rekla i što misli o braku. Nakon prekida s glazbenikom Stjepanom Hauserom, do kojeg je došlo prije dvije godine, javnost nije saznala ljubi li koga zgodna Splićanka, kao ni je li zaljubljena.

Mediji su je povezivali s nekoliko muškaraca, ali ona ništa nije htjela potvrditi ni komentirati. No ovih je dana odlučila progovoriti o braku i njegovoj važnosti za srpski Informer, što je prenio Hello!

"Brak je stvar izbora. Po mom mišljenju, mnogo je važnije imati razumijevanje za svog partnera, biti iskren, biti prisutan. Brak je samo papir. Meni to ne znači mnogo, ali, naravno, poštujem. Svima nama je potreban, čini mi se samo jedan savjet. Da budemo ljudi, ali u onom pravom smislu te riječi pomalo zaboravljenom danas", izjavila je Jelena.

allery_id570779>

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene