Blistale u bijelom

Ove dvije ljepotice plijenile su pažnju na modnom događanju: Rozga istaknula dekolte, a Iva duge noge

Iva Šarić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Iva Šarić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Iva Šarić (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Diana Viljevac i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Diana Viljevac (Foto: John Pavlish) Ivana Petković Čevra (Foto: John Pavlish) Nina Mia Čikeš (Foto: John Pavlish) +0 Mirna Medaković Stepinac (Foto: John Pavlish) Galerija

Jelena Rozga i Iva Šarić pojavile su se na proslavi modnog brenda dizajnerice Diane Viljevac.

Prvi dio tjedna obilježila je proslava 10 godina rada modnog brenda Diane Viljevac u romantičnom prostoru Muzeja Mimara, a večer je obilježena dolaskom brojnih poznatih lica.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Među njima pažnju su svakako najviše plijenile pjevačica Jelena Rozga i manekenka Iva Šarić, koje su zablistale u bijelim kombinacijama. Iva je tom prilikom pokazala duge noge u kratkoj haljini, a Jelena je istaknula dekolte i gola ramena. Obje dame, koje su ujedno i ambasadorice brenda, sa smiješkom su spremno pozirale okupljenim fotografima.

Uz Jelenu i Ivu na proslavu su stigle i Ivana Petković Čevra, Nina Mia Čikeš, Mirna Medaković, Karla Zelić Superbabekillah i Iva Viljevac, koje su se također posebno isticale outfitom s potpisom Diane Viljevac, a koji se uklopio u bijelu, proljetnu temu partyja.

Proslavi su se odazvali i brojni suradnici, partneri i prijatelji koji su kroz proteklih 10 godina sudjelovali u radu i razvoju brenda, a dizajnerica im je posebno zahvalila u emotivnom govoru prisjetivši se onoga najljepšeg u posljednjem desetljeću.

"Presretna sam što imam priliku izraziti zahvalnost divnim ljudima koji su me pratili i motivirali. Imam razloga veseliti se i budućnosti, a već krajem ove godine pripremam veliko iznenađenje i ulazak u novu eru brenda", rekla je Diana.

Uspješna dizajnerica sa zagrebačkom adresom već je godinama poznata kao miljenica najzgodnijih Hrvatica, a šarm vlastitog Showrooma u Šenoinoj 11 prenijela je i u impozantni prostor Muzeja, obilježavajući posebnu obljetnicu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Parker Bowles (Foto: Getty Images) Princ WIlliam i Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Princ William (Foto: Getty Images) +9 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji prinčeve prošlosti: Prije Kate Williamu se sviđala plavokosa ljepotica, nećakinja njegove pomajke?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene