Zablistale

Zajednički izlazak teniskih ljepotica: Iva, Ana i Donna u izdanjima u kojima ih ne vidimo često

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Majoli, Ana Konjuh i Donna Vekić bile su među brojnim poznatim Hrvatima na reviji Aleksandre Dojčinović.

Jedne od najuspješnijih hrvatskih tenisačica Iva Majoli, Ana Konjuh i Donna Vekić zablistale su na jednom od najiščekivanijih događanja sezone, modnoj reviji dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić "Naša snaga je njihova hrabrost!" Jedan od omiljenih domaćih parova sa sinčićem je prošao kroz težak period, a sada su predivnom obiteljskom fotkom obilježili njegov važan dan!

Iva, Ana i Donna ne pojavljuju se često na ovakim događanjima, ali kada se pojave, sve su oči uprte u njih. Lijepe sportašice za ovu priliku odlučile su odjenuti kratke haljine i pokazati noge, a Iva je istaknula i dekolte. 

Tenisačice su bile među brojnim poznatima koji nisu htjeli propustiti Aleksandrinu reviju kojom je najavila ljeto iz snova i predstavila novu kolekciju "Resort 2019".  Tu su se našli komičar Ivan Šarić i njegova djevojka Korana Gvozdić, glumice Petra Kurtela i Marija Borić, voditeljica Monika Kravić, bivša manekenka Branka Krstulović, manekenka Tatjana Dragović i pjevač Vlaho Arbulić, arhitekt Ante Vrban i drugi. 

Bila je to njezina sedma samostalna revija, kojom se osvrnula na Nikolu Teslu, modernizirajući njegovu ostavštinu na način na koji bi i on sam to radio danas, pa se revija prvi put u povijesti brenda, ali i općenito hrvatske mode, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, održala istovremeno na dvije lokacije - u Tehničkom muzeju i u prijenosu uživo u najboljem novoizgrađenom kinu Europe, nagrađenom od ICTA-e 2018. godine, CineStaru 4DX Mall of Split, za odabrane uzvanike, uz dva paralelna afterpartyja.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +4 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene