Zanosna Iva

Zovu je najljepšom Hrvaticom, a na luksuznom vjenčanju još je jednom pokazala i zašto

Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Screenshot) Iva Jerković (Foto: Screenshot) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) Iva jerković (Foto: instagram) +0 Iva jerković (Foto: instagram) Galerija

Iva Jerković jedna je od najljepših žena u Hrvatskoj, a najnovije fotke još jednom su to potvrdile.

Ovog se vikenda u luksuznoj vili Šeherezada u Dubrovniku održalo raskošno vjenčanje Magdalene Balenović i njezinog dugogodišnjeg partnera Alexandera Clemencea. Ceremoniji i slavlju su naravno prisustvovale i mnoge poznate face s naše estrade, a među njima je pažnju najviše plijenila Iva Jerković. 

Pogledaj i ovo Iva Jerković Zajedno imaju kćer Jedna od najljepših Hrvatica objavila rijetku fotografiju svojeg partnera, kojeg je godinama uspješno skrivala od javnosti: "Najbolji muškarac na svijetu!"

Zanosna Iva bila je kuma na vjenčanju, a za ovu prigodu manekenka je odjenula dvije svečane haljine. Jednu u nježno rozoj nijansi koju su nosile i djeveruše, a druga je bila rezervirana za kasniji provod. Radilo se o srebrnoj haljini do poda koja je otkrivala duboki i vrlo bujni dekolte naše Ive. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding Vibes... @megical 🌸🌸🌸🌸🌸

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Iako možda svoj ljubavni život skriva kao zmija noge, ova manekenka, koju mnogi smatraju najljepšom Hrvaticom, zabljesne gdje god se pojavi. S obzirom na to da jako cijeni svoju privatnost, ne zna se pouzdano s kime je u vezi. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Profimedia) +14 Petra Nemcova (Foto: Getty Images) Celebrity Brutalna tragedija joj je obilježila život, a sada je slavna manekenka u 41. godini opet našla sreću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene