''Eto ti tvojih Srba''

UZDRMALA BALKAN ''Eto ti tvojih Hrvata čija si''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ida Prester izazvala je golemu pažnju u cijeloj regiji.

Nakon terorističkih napada u Berlinu, Ida Prester nije mogla šutjeti. Njezina objava izazvala je brojne komentare.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 5 jedan trik! Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

Ida inače živi u Beogradu sa srpskim poduzetnikom Ivanom Peševskim s kojim ima dva sina. Njezinu objavu, koja je uzdrmala cijeli Balkan, prenosimo u cijelosti.

''Kreće. Argument svih argumenata. Islamski terorist izvrši napad - "eto ti tih tvojih izbjeglica/muslimana kojima nosiš kolače." Par kretena u Hrvatskoj razbije auto s BG registracijom - "eto ti tih tvojih Hrvata čija si." Par kretena u Srbiji razbije auto s HR registracijom - "eto ti tih tvojih Srba za koje si se udala." Jednog dana kad se svi potamanimo među rasama, narodima i "kulturnim različitostima", kad će Zemlja cijela gorjeti i otrovni dim sukljat iz nje, doći će napokon ti Svemirci da pokupe ostatak preživjelih. I dok će stotinjak ranjenih, gladnih i sjebanih stajat u redu za ulazak u svem brod, naći će se već kreten koji će ih gađat kamenom. Jer - fašisti, komunisti, uzurpatori, što već. A Svemirac će se samo na peti okrenut, pogledat kolegu i zatvorit nam vrata pred nosom. "Eto ti tih tvojih Zemljana koje hoćeš da spasimo.", napisala je Ida.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene