Buduća ministrica?

Prije nego ozbiljno krene u politiku, Antonija je svima pokazala dekolte: Hoće li ona biti najseksi političarka?

Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Antonija Šola predstavila je svoj novi album, ali svi su gledali u njezin dekolte.

Antonija Šola nedavno je najavila ulazak u politiku, odnosno obznanila svima da je postala članica stranke SNAGA.

Pogledaj i ovo Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola "Vjerovali ili ne, to smo mi!" Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

To je mnoge prilično iznenadilo jer pjevačica do sada nikada nije pokazivala te ambicije. Bila je glumica, pjevačica je, tekstopisac, a sada Antonija očito mašta i o saborskim foteljama.

Šola je predstavila i svoj novi album, a na predstavljanje istog stigao je i Goran Aleksić, saborski zastupnik upravo iz redova SNAGA-e. Da stvar bude zanimljivija, on je čak i zasvirao što bi značilo su kolege ''razmijenile'' buduće karijere. Osim kolega iz svijeta politike bili su tu i brojni Antonijini prijatelji.

I naravno, cijeli je događaj pomalo zasjenio njezin dekolte u koji su svi gledali. Antonijino poprsje mnogima je odmah upalo u oči, a evidentno i fotoreporterima koji su pjevačicu sa zadovoljstvom fotografirali. Krene li pjevačica ozbiljnije u politiku mogla bi je krasiti i titula najseksi političarke.

''Iako sam oduvijek željela snimiti božićni album, poticaj mi je dao producent albuma Sven Gleđa sa idejom da napravimo "remake" moje pjesme "Zovem da ti čujem glas" ali u božićnom izdanju i odatle je sve krenulo. Akusticne i električne gitare je odsvirao Jan Jakovljev koji je svojom izvedbom dao jedinstven akustican zvuk albumu dok je bas gitare odsvirao moj brat Tomislav Šola.'', kazala je Antonija koja je predstavila albub s 11 autorskih božićnih pjesama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina i Ivan (Foto: Dnevnik.hr) Valentina i Ivan (Foto: Dnevnik.hr) Valentina i Ivan (Foto: Dnevnik.hr) Valentina i Ivan (Foto: Dnevnik.hr) +0 Valentina i Ivan (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Najčešće pitanje za rasplesani duo iz Supertalenta glasi: "Jeste li vi par ili?!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jan Samardžija (Foto: Dnevnik.hr) Jan Samardžija (Foto: Dnevnik.hr) Jan Samardžija (Foto: Dnevnik.hr) Jan Samardzija (Foto: Anamaria Batur) +0 Jan Samardzija (Foto: Anamaria Batur) Celebrity 17-godišnjak koji ne sluša cajke, već legende Arsena i Đanija: "Teško je biti drugačiji..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene