Samo zabava!

Omiljena blogerica obožava igračke za plažu: Andrea Andrassy i epizode s luftićima

Andrea Andrassy (Foto: Instagram) Andrea Andrassy (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Andrassy (Foto: Instagram) Andrea Andrassy (Foto: Instagram) Andrea Andrassy (Foto: Instagram) Andrea Andrassy (Foto: Instagram) +0 Andrea Andrassy (Foto: Bojan Zibar) Galerija

Andrea Andrassy uvijek zna dobro nasmijati svoje pratitelje na društvenim mrežama, a ni današnja objava nije bila iznimka.

Iako je nedavno bila ozlijedila nogu na odmoru, popularna hrvatska kolumnistica i blogerica Andrea Andrassy nastavila je s bezbrižnim ljetnim aktivnostima.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić (Foto: Instagram) U top-formi Ako vam treba malo motivacije, isklesano tijelo Luke Nižetića dokaz je da se itekako isplati ići u teretanu!

Andrea uživa u kupanju, sunčanju i čitanju na plaži, a u moru se zabavlja popularnim luftićima.
Na društvenim je mrežama tako podijelila fotografiju s plaže i našalila se na temu estetske korekcije usana i dobro nasmijala svoje pratitelje. 

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

“ Ono kad žene kažu da će si stavit samo malo hijalurona u usta, “tek toliko, neće se ni skužit“, napisala je uvijek zabavna Andrea.

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

„Kakva si ti kraljica, pa mozak ti na godišnjem radi 100%, koje usne“, samo su neki od brojnih komentara, a fotografiju je na Instagramu u samo nekoliko sati polajkalo više od pet tisuća ljudi.

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Čini se kako je Andrea odlučila promijeniti model luftića, nakon što se nedavno poprilično izmorila pokušavajući se fotografirati na flamingu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene