fulali su baš sve

Kakav fijasko! Je li se ona to udala ili? "Svašta su o meni pisali, ali ovo je nabolje od svega"

Andrea Andrassy (FOTO: Instagram) Andrea Andrassy (FOTO: Instagram)

Andrea Andrassy postala je Andrea Šerić. Ne brinite! Ne, nije se udala u tajnosti.

Komičarka Andrea Andrassy svakodnevno svojim objavama pokušava vratiti osmijeh na lice svojh pratitelja. No, nekad i sama naleti na toliko urnebesne situacije na koje ni sama ne može ostati imuna. Jednom od njih Andrea se pohvalila na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Domenica tajanstveni par Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

Naime, na jednoj internet stranici objavljena je njezina slika uz ime Andrea Šerić. Riječ je o splitskoj rukometašici na čiju je biografiju netko očito zabunom stavio sliku naše komičarke. Ona je pak to iskoristila kao svoj adut i urnebesnom objavom nasmijala mnoge.

Andrea Andrassy (FOTO: Pixsell) Andrea Andrassy (FOTO: Pixsell)

"Svašta su za mene pisali. Da sam trudna, iako su me samo vidjeli nakon tjestenine. Da se prezivam Donassy. Da se prezivam Andrassi, sa "i". Da sam pjevačica. Jednom su čak napisali da imam gebis. Ali ovo, ovo je možda najbolje od svega", napisala je Andrassy. Objava je došla i do "prave" Andree. "Morat ćeš u rukomet", poručila joj je Šerić nakon čega je Andrassy predložila i pristala na zamjenu uloga.

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene