Koja čarolija

Najljepše Hrvatice uhvaćene u privatnim trenucima: Ljepota i raskoš u kojima i one uživaju

Shanaelle Petty, Marijana Rupčić i Marijana Kužina (Foto: PR) Shanaelle Petty, Marijana Rupčić i Marijana Kužina (Foto: PR) PR 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Shanaelle Petty, Marijana Rupčić i Marijana Kužina (Foto: PR) Ivana Delač u Opatiji (Foto: PR) Ivana Paris u Rijeci (Foto: PR) Snježana Lončarević u Rijeci (Foto: PR) Biljana Mančić u Splitu (Foto: PR) Jelena Maroš u Splitu (Foto: PR) Renata Lovrinčević u Splitu (Foto: PR) Shanaelle Petty u Splitu (Foto: PR) Marijana Rupčić u Vinkovcima (Foto: PR) Barbara Ljiljak u Zagrebu (Foto: PR) +9 Elizabeta Burg (Foto: PR) Galerija

Čak 19 misica prošetalo je gradovima i pokazalo zašto je Hrvatska poželjna destinacija za advent.

Budući da je prosinac najljepše doba u godini kada započinje adventska čarolija u svim dijelovima Hrvatske, naše ljepotice, sve redom Miss Universe Hrvatske, dočarale su ljepotu i raskoš gradova za božićne blagdane. Zagreb, Split, Rijeka, Dubrovnik, Opatija i Vinkovci samo su neki od gradova čije razglednice iz kutka misica donosimo u nastavku.

Pogledaj i ovo showbuzz Prirodne ljepotice ANKETA: Koja od ovih ljepotica zaslužuje mjesto na tronu?

Ivana Delač u Opatiji (Foto: PR) Ivana Delač u Opatiji (Foto: PR) Foto: PR

Zagreb glasi kao najbolja europska adventska destinacija. Ivana Mišura, Natalija Prica, Sarah Ćosić, Ivana Delač, Marijana Kužina, Jelena Glišić, Barbara Ljiljak i Elizabeta Burg prošetale su centrom i otkrile ono najljepše u gradu. Jeleni Glišić prosinac je najljepši mjesec u godini pa nastoji iskoristiti svaki slobodan trenutak za šetnju gradom uz najbolje fritule i sarmice. Sarah Ćosić ističe kako nije ljubiteljica zime i hladnoće, no obožava Božić jer je tad cijela obitelj na okupu. Elizabeta Burg, lijepa Miss Universe Hrvatske iz 2012. godine, voli blagdane zbog svečane atmosfere, obiteljskog okupljanja, mirisa kolača s cimetom i radosnih lica svojih mališana.

Natalija Prica sretna je što je i ove godine Advent u Zagrebu ponovno proglašen najboljim u Europi. "Kao dvije najdraže lokacije izdvojila bih park Zrinjevac na kojem se nalaze razni štandovi gdje se mogu kupiti suveniri, štrudle, kuhano vino te Tomislavac koji mališane oduševljava Ledenom bajkom, gdje i djeca i odrasli mogu klizati", kaže Natalija. Njezino oduševljenje dijele i ostale ljepotice koje su baš Zagreb odabrale za svoju adventsku razglednicu.

Snježana Lončarević u Rijeci (Foto: PR) Snježana Lončarević u Rijeci (Foto: PR) Foto: PR

U Rijeci uživaju Ivana Paris, Maja Cecić-Vidoš i Snježana Lončarević, a ono što ističu kao lijepo ukrašeno jesu Korzo, Koblerov trg i Trsatska gradina. Maja ne stigne uživati u adventima diljem Hrvatske i šire zbog djece i njihovih obaveza, ali zato je ove godine advent došao k njoj na Trsatsku gradinu. "Čak 11 kilometara božićne rasvjete krasi naš trsatski dragulj. Tu se jednostavno mora doći i uživati u predivnom blagdanskom ugođaju!" Snježana Lončarević, koja je titulu ponijela 2008. godine, uživa u šetnjama okićenim ulicama, a najviše je ispunjavaju zajednički obiteljski trenuci, baš kao i Ivanu Paris. "U toplini vlastitog doma uz najmilije tada stvaramo sjećanja koja ćemo pamtiti zauvijek", kaže Ivana.

Biljana Mančić u Splitu (Foto: PR) Biljana Mančić u Splitu (Foto: PR) Foto: PR

Advent u Opatiji vratio je idilu na opatijske ulice, trgove i parkove, romantično ukrašene blagdanskom rasvjetom. Ivana Delač rodom je iz Rijeke, no studentske dane u vrijeme pauza od predavanja provodila je u ovom lijepom turističkom središtu kojem se i danas rado vraća. Splitska riva zasjala je u punom svjetlu, a različiti trgovi u centru interesantna su lokacija za druženja i fotografiranja. Biljana Mančić, Renata Lovrinčević, Jelena Maroš i aktualna Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty izabrale su interesantne lokacije koje vrijedi razgledati.

Biljanu adventska čarolija vraća u djetinjstvo i u doba veselja božićnim poklonima. "Grad je lijepo uređen, predivno je vidjeti šušur u gradu, ljude kako se vesele i druže, svira muzika", ističe Mančić. Renata naglašava da je Đardin zanimljiv i pun likova iz bajke, što je posebno prilagođeno onima najmlađima. Jelena Maroš je uživala u gastonomskoj ponudi u Splitu te istaknula kako su dalmatinski i morski specijaliteti delicije u kojima vrijedi uživati. Advent u Vinkovcima posjetila je Marijana Rupčić, Miss Universe Hrvatske 2004.

Ivana Delač u Zagrebu (Foto: PR) Ivana Delač u Zagrebu (Foto: PR) Foto: PR

"Centar grada lijepo je uređen, a kako sam ja prva misica iz Slavonije, odlučila sam razglednicu napraviti baš ovdje". Ljepote Dubrovnika istaknute su blagdanskom rasvjetom u staroj jezgri grada, a naša Miss iz 1998.godine Ivana Gržetić pronašla je i kadrove za fotografiranje. Ulice ukrašene lovorovim vijencima i narančama, miris prikala i kuhanog vina, vesela atmosfera oko kućica na Stradunu te bogat program Dubrovačkog zimskog festivala čine advent vremenom u kojem Dubrovčani najviše uživaju u svome gradu.

Ivana Mišura u Zagrebu (Foto: PR) Ivana Mišura u Zagrebu (Foto: PR) Foto: PR

Uz bok nagrađenom Zagrebu stoje Beč i New York, a iz prve ruke u konkurentnost austrijske adventske prijestolnice uvjerila se Lana Obad rekavši kako je Zagreb ipak dokazano bolji. Barbara Filipović trenutačno boravi u New Yorku gdje će i dočekati Novu godinu na Times Squareu. Ovim lijepim adventskim razglednicama misice žele svim čitateljima blagoslovljene božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2018. godinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene