Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Atentat u Slovačkoj, pokušali ubiti premijera: "U životnoj je opasnosti"

objava na Facebooku

"Konzervativne snage diljem Europe rastu!": Bartulica uz Orbana, spominje borbu protiv rodne ideologije, uništavanje obitelji...

Viktor Orbán i Stephen Nikola Bartulica
Viktor Orbán i Stephen Nikola Bartulica Foto: Domovinski pokret
Domovinski pokret hvali se kako je njihov Stephen Nikola Bartulica sudjelovao na skupu u Budimpešti. Glavni govornik na skupu bio je Viktor Orban.

Dok traju intenzivni pregovori o sastavljanju Vlade i parlamentarne većine, Domovinski pokret hvali se kako jačaju konzervativne stranke u Europi. 

Stephen Nikola Bartulica iz Domovinskog pokreta sudjelovao je na konzervativnom skupu koji je organizirao Centar za temeljna prava CPAC Mađarska u Budimpešti.

Glavni govornik bio je mađarski premijer Viktor Orban, a na Facebooku je na stranici DP-a objavljena zajednička fotografija Bartulice i Orbana.

Pročitajte i ovo Zlatko Hasanbegović - 1 POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Zlatko Hasanbegović: "Složit će se Vlada, imaju svi svoje ideje"

"Nije dovoljna samo politička pobjeda nad radikalnom i globalističkom ljevicom, potrebna nam je i pobjeda nad kulturom! Za tu pobjedu bit će nam potrebno još više hrabrosti. Budućnost ovisi o kulturi, a to je ljevica odavno shvatila. Konzervativne snage diljem Europe rastu! Ne smijemo se predati u borbi protiv rodne ideologije, redefiniranja ljudske naravi i uništavanja obitelji! Bila mi je čast danas govoriti na CPAC konferenciji u Budimpešti. Uvijek i svugdje; Croatia first – Hrvatska na prvome mjestu!" poručio je Bartulica iz Budimpešte.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene