Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izdana tjeralica

Sin bivše ugledne sutkinje nestao bez traga: Bivšoj curi radio odvratne gadosti, policija se umiješala tek kad ju je zatočio

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Sin profesorice prava i bivše ugledne sutkinje silovao je, uhodio i snimao bivšu djevojku, a sada je nestao.

Sin ugledne profesorice prava i bivše sutkinje koji je prije više od godinu dana optužen zbog dva slučaja silovanja, nametljivog ponašanja i protupravnog oduzimanja slobode sada je nestao. 

S obzirom na to da je 30-godišnjak ignorirao pozive suda, Županijski sud u Zagrebu za njime je odlučio raspisati europski uhidbeni nalog početkom godine. 

Osumnjičeni je dosad već dva puta bio u istražnom zatvoru te je pušten uz mjere opreza obveznog javljanja svakog prvog ponedjeljka u mjesecu u policijsku postaju, kao i zabrane približavanja žrtvi. Drugi put završio je u zatvoru kada ga je žrtva prijavila za kršenje tih propisanih mjera, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

U optužnici stoji da je 30-godišnjak od rujna 2015. do prosinca 2021. uspostavljao neželjene kontakte s djevojkom koja mu je dala do znanja da je vezi kraj. Nekoliko stotina puta na dan zvao ju je te joj slao brojne poruke čak i nakon što ga je blokirala.  

Osim toga, uznemiravao je njezine roditelje i prijetio joj te od nje tražio da snima svoj seksualni odnos s dečkom i da mu šalje snimke, što je ona od straha i učinila. Nerijetko je znao stajati ispod njezina prozora satima slušajući i gledajući što radi kao i gađati njezin prozor kamenjem. 

Pročitajte i ovo Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć

Isto tako joj je u stan postavio uređaj za prisluškivanje i kameru te joj je jednom prilikom automobil namazao izmetom i natrpao ga smećem. 

Djevojka se u nekoliko navrata pristala sastati s njime u nadi da će prestati, no napadi su se nastavili te ju je u nekoliko navrata znao fizički i spolno zlostavljati te joj prijetio smrću. Policija se uključila u slučaj nakon što ju je zatočio u stanu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene