Obavijesti Video Pretražite Navigacija
10 novih vrtića

Pripremite dokumentaciju na vrijeme: Počinju upisi za najtraženija mjesta u gradu!

Dijete u vrtiću, ilustracija
Dijete u vrtiću, ilustracija Getty Images
Aktualno Galerija Dijete u vrtiću, ilustracija Dijete u vrtiću, ilustracija Foto: Getty Images Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images Djeca u vrtiću Djeca u vrtiću Foto: Getty Images +2 Ilustracija Galerija 1/7 >>
Predaja dokumentacije za upis djeteta u vrtić u Zagrebu traje od 13. do 23. svibnja i odvija se isključivo elektroničkim putem.

Od ponedjeljka 13. svibnja počinju upisi u gradske dječje vrtiće Grada Zagreba za pedagošku godinu 2024./2025, izvijestili su iz Grada.

Kao i proteklih nekoliko godina, zahtjevi za upis djeteta u gradski dječji vrtić podnose se elektronički, putem usluge e-Upisi u dječje vrtiće Grada Zagreba. Roditelj/skrbnik djeteta zahtjev za upis podnosi od 13. do 23. svibnja, isključivo preko spomenutog sustava, naglašava se u pozivu.

Pročitajte i ovo Škola Igrali su se bez tehnologije VIDEO Zagrebački osnovnoškolci na jedan dan su ostavili mobitele: Pogledajte kako je to izgledalo

Zamjenica gradonačelnika Tomislava Tomaševića, Danijela Dolenec naglasila je u utorak kako grad stalno radi na povečanju kapaciteta gradskih vrtića. 

"10 je gradilišta vrtića i očekujemo da će od tih 10, njih pet biti spremno za početak za prvi tjedan rujna i to je oko 600 novih mjesta, povrh ovih 300 koje smo već otvorili. Ostali vrtići bi trebali biti gotovi do kraja godine što je oko 400 novih mjesta", istaknula je Dolenec.

Pojasnila je kako ne može nagađati koliko bi djece moglo ostati neupisano. "Ne možemo to reći dok ne vidimo koliko ćemo zatjeva zaprimiti, osobito za jasličke skupine koje su manje i tako utječu na ukupan broj".

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..."

Inicijalni rezultati upisa u zagrebačke gradske vrtiće bit će objavljeni 19. lipnja, a konačni rezultati 10. srpnja 2024. godine.

Obavijest o upisima s detaljnim informacijama i rokovima nalazi se na mrežnim stranicama Grada Zagreba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene