Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kajin zaprijetio ustankom Istrijana protiv Thompsona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako mu je zabranjeno održavanje koncerta u Umagu, iz Thompsonovog stožera zatražili su slobodan termin u pulskoj Areni, no odgovor od Grada Pule još nisu dobili.

'Premijeru Sanader, ne provocirajte', zaprijetio je IDS-ovac Damir Kajin te se zaprijetio 'dizanjem Istrijana na noge' ukoliko Ministarstvo kulture dopusti Thompsonu koncert u Areni. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rezime proslave "Oluje" Thompson u Slunju: Tri prekršajne prijave, policija pregledava i snimku koncerta Slika nije dostupna Sigurnosni rizik Zabranjen Thompsonov koncert u Mariboru

Kajin će, kako kaže, spomenutim ustankom smaknuti i postojeću vlast u Istri koja ovakvim događajima ocrnjuje i blati tu regiju.

Kajin tvrdi da je poznat dogovor Thompsonovih menadžera i pojedinih ministara u Sanaderovoj vladi. Odobrenje koncerta shvati će kao otvorenu provokaciju upućenu Istri te blaćenje Arene, simbola Pule, spomenika nulte kategorije.

'Učinit ćemo sve da do toga koncerta ne dođe. Istrijani će još jednom poručiti da Istra nije Bandićev Zagreb. Thompson, go home! Odi u Čavoglave. Kada se odrekneš vlastitog svjetonazora  nećemo ti zabranjivati ništa, ali ćemo sve učiniti da ne dođeš', nedvosmisleno je izjavio Kajin.

Zabrana koncerta u Umagu, koji se trebao održati 25. srpnja, prva je zabrana Thompsonovog koncerta u Hrvatskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene