Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sprinternet III - internet brži od brzine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbrži internetski spektakl u režiji B.neta

Mickey Benetti u nastavku najbržeg spektakla juri internetom brže nego ikada. Zahvaljujući Sprinternetu III, Mickey je postao brži od same brzine. Odaberi i ti B.net internet - brži od brzine, samostalno ili u Superbrzim paketima i surfaj besplatno prvih 6 mjeseci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novo u ponudi OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu Slika nije dostupna OptiTV FULL paket – sport + zabava za ostatak obitelji

Sprinternet III najbrži je i najstabilniji neograničeni internet dostupan svim novim korisnicima koji se odluče na jednu od B.netovih internet usluga. Na raspolaganju imaju SUPERBRZI 1D ili SUPERCARNet 1D paket, uz koje mogu neograničeno surfati internetom za samo 1 kn!

Tu je i SUPERBRZI 2D ili SUPERCARNet 2D paket uz kojeg novi korisnici za samo 88,95 kn mjesečno mogu uživati uz televiziju i internet. Ukoliko gledanju televizije i superbrzom surfanju žele pridružiti i telefon, onda je idealan odabir SUPERBRZI 3D ili SUPERCARNet 3D paket, kojeg dobivaju za samo 129 kn mjesečno.

Ova promotivna ponuda traje do 31. listopada i dostupna je svim novi korisnicima uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca.

Razmisli koji je od šest ponuđenih paketa idealan za tebe i budi brži od brzine.

Superbrzina čeka na tebe.

Više o ponudi...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene