Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Westgate Shopping City

Sjajna ponuda za vedrije ljeto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odlične pogodnosti u Westgateu od 26. lipnja do 2. srpnja čekaju samo na vas, te se pripremite na sunčane dane! Bogati izbor najnovijih kolekcija dostupan u ovotjednoj shopping ponudi ima ponešto za svakoga.

27.6. posjetite Westgate gdje vas očekuje veliko otvorenje preuređenog Konzuma, a do 28.6. iskoristite pogodnosti koje nude NEXT i Tom Tailor Denim jer je aktualan popust na cjelokupan asortiman u iznosu od 20%.

Pročitajte i ovo Ilustracija i oni su na mukama Provjerili smo možete li u najvećim trgovačkim lancima plaćati svim novčanicama eura: "Imamo molbu za kupce" PR Borba protiv siromaštva Konzum i Mastercard donirali 42.500 eura za pomoć u borbi protiv siromaštva djece u Hrvatskoj i svijetu

Do 50% popusta nude ZARA, Mohito i CROPP. Renomirani brandovi sa dobro prepoznatljivim stilom osigurati će vam da zablistate sa stavom i odvažno krenete u novo ljeto.

HÖGL na odabrani dio nove kolekcije nudi popust 30%-50%. Očekuju vas najmoderniji komadi obuće za svaku prigodu koji će vam sigurno izvrsno pristajati uz sve odjevne kombinacije.

Lisca i Cheek by Lisca sinonim su za ženstvenost. Kolekcija proljeće/ljeto uz popust 20% dostupna je u ovotjednoj shopping ponudi, idealna prilika da si osigurate najnovije komade donjeg rublja i kupaćih kostima koji odišu elegancijom i glamurom.

Vruće boje ujedinjene u kolekciju koja odiše vedrim duhom i stilom – United Colors of Benetton. Popust od 30% na sezonsku kolekciju je izvrsna prilika za osvježiti ljetnu garderobu.
Dobro poznati talijanski sportski brend pripremio je popust na ljetnu kolekciju od čak 40%. Talijanski dizajn i vrhunsku kvalitetu pronađite u dućanu Robe di Kappa.

Posjetite Westgate Shopping City i uz ugodnu atmosferu, druženje i shopping spremite se za vruće dane!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene