Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nostromo - mali moćni div

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatsko tržište mobilnih aplikacija dobilo je još jednu zvijezdu na bilijunskom Apple storeu. Nostromo je druga aplikacija hrvatskog grafičkog dizajnera Krešimira Grancarića. Prva je bila Moody koja elegantnim sučeljem prati vaše raspoloženje tijekom dana, te je već godinu dana jedna od najpopularnijih aplikacija za razonodu.

Prije nekoliko tjedana izašao je Nostromo. Nakon što je poharao Kinu sa preko 10000 skidanja u jednom danu, na redu je Hrvatska. Nostromo je jedinstven note manager koji kombinira fotografiranje, skiciranje i pisanje. Upakiran u minimalističko sučelje, Nostromo je sjajan primjer inventivnog i suvremenog pristupa izrade aplikacija. Poruke se spremaju brzo i jednostavno, gestama, u trenu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Split je spreman 'Radi se o vrlo zahtjevnom projektu' Slika nije dostupna Čekaju novi rat Ku Klux Klan u akciji: Obučavaju članove kako koristiti oružje i regrutiraju djecu!

Mala, ali moćna aplikacija - savršen organizator vaših misli, ideja i fotografija. Sve na jednom mjestu. Također ostavlja mogućnost sortiranja poruka po mapama i po boji. Za one koji vole biti organizirani Nostromo je savršeno rješenje.

http://bit.ly/nostromoapp

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene