Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nike Hypervenom kopačka za Alena Halilovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi nogometaš zagrebačkog Dinama pridružio napadačima današnjice koji su istaknuli da im je potrebna kopačka koja će im povećati razinu okretnosti.

Zagreb, 9. Kolovoza: Nakon Neymara, Rooneya i Ibrahimovića, i Alen Halilović je primio eksluzivni paket s Nike Hypervenom kopačkama te se time pridružio napadačima koji ističu kako im je potrebna kopačka koja će im povećati razinu okretnosti kako bi pucali na gol prije nego ih zaskoči suparnički obrambeni igrač.

Pročitajte i ovo Nike i HNS dres 2018. Požurite Dres hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2018. od danas službeno u prodaji PR SHOOSTER DAN DOBRO DOŠLI NA SHOOSTER DAN U ARENA CENTRU

Hypervenom kopačka potpuno je nova kopačka nastala kao rezultat suradnje tvrtke Nike i poznatih nogometnih zvijezda današnjice, sve odreda napadača; Brazilca Neymara, britanskog nogometaša Waynea Rooneya i švedskog broja jedan Zlatana Ibrahimovića. Sva su trojica izrazila potrebu igrati u kopački koja će im omogućiti brzo stvaranje prostora u području oko šesnaesterca i vrhunski udarac iz svih kutova.

Nikeov dizajnerski tim, predvođen direktorom dizajna Nike Footballa, Denisom Dekovićem, krenuo je s procesom proizvodnje savršene kopačke nakon što je otkrio koje su to prednosti modernih napadača u odnosu na braniče: „Nogomet je igra koja se stalno mijenja. Nekoć je brzina bila u fokusu igre napadača, ali biti brz jednostavno više nije dovoljno. Svi igrači posjeduju brzinu. Nike Hypervenom kopačka je naš odgovor na promjene u igri. Igrači žele doseći veću brzinu kretanja i kontrole lopte na malom prostoru kako bi se na pravi način snašli u skučenom prostoru šesnaesterca. Žele stvarati šanse ni iz čega i nadigrati moćne i brze braniče. Nike Hypervenom kopačka će im omogućiti upravo to.’’
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene