Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Neobična družina iznenadila kupce voća i povrća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako biste reagirali da vas, u trenutku dok kupujete voće i povrće, iznenada okruže limena glazba, samba plesačica, prima balerina, gorila te, glavom i bradom, Oliver Mlakar?

Kupci svježeg voća i povrća u Mercatoru prošle su subote imali priliku doživjeti upravo takav preformans iznenađenja kao dio akcije “5 na dan“. Uz to, Mercator je nagradio sve one koji su odlučili kupiti voće i povrće u posebnoj “5 na dan“ ambalaži. Međunarodna inicijativa “5 na dan“, s ciljem povećanja konzumacije voća i povrća, održava se već više od deset godina, a Mercator je podržava od samih početaka raznim zanimljivim akcijama poput ove koja se odigrala u subotu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvanredna uprava podnijela žalbu Sud mora u roku od dva dana donijeti odluku o dionicama koje je Slovenija oduzela Agrokoru Slika nije dostupna "to je zloporaba zakona" Fortenova: "Slovenija je neutemeljeno otuđila Agrokorove dionice Mercatora"

Kakve su bile reakcije građana i što o svemu misle gorila i Oliver Mlakar? Pogledajte u zabavnom videu koji će vam garantirano izmamiti osmijeh na usne. Kao šećer na kraju ovog videa pogledajte nekoliko urnebesnih skečeva koje je snimila vesela ekipa predvođena gorilom i Oliverom Mlakarom.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene