Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Budite fit uz praktičan program prehrane i vježbanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez obzira jeste li profesionalni sportaš, amater ili samo povremeni zaljubljenik u rekreaciju, preuzmite novi mjesečni program uravnotežene prehrane i tjelovježbe iz Leda koji će vas oduševiti svojim praktičnim savjetima i idejama.

Zanimljiv program s niskokaloričnim receptima i korisnim vježbama u suradnji s Ledom osmislile su i zajednički kreirale poznata hrvatska nutricionistica Darija Vranešić Bender te znanstvena novakinja s Kineziološkog fakulteta Cvita Gregov.

Pročitajte i ovo CEZIH ponovo neće biti dostupan zbog planiranih radova NIJE PRVI PUT Pacijenti neće moći do uputnica i recepata: CEZIH prestaje s radom, objavljeno do kada Ilustracija Jedinstvena baza Velika novost za pacijente: Za koji dan s radom počinje novi sustav lijekova, pogledajte koje sve promjene donosi

Lagana, ukusna, maštovita i za pripremu jednostavna jela, pomoći će vam da uz svakodnevnu tjelovježbu održite liniju savršenom, a da pri tome svojem tijelu osigurate potrebne minerale i vitamine. Mršavljenje nije nužno mukotrpan proces, jer uz recepte iz Leda osjećat ćete sitost, a vaše tijelo izgledat će čvrsto i definirano.

Program efikasnih i lako primjenjivih vježbi omogućuje treniranje kod kuće, stoga više nema razloga za odgađanje tjelovježbe, jer sada možete trenirati i za vrijeme gledanja omiljene serije na televiziji.

Preuzmite ovdje program vježbanja i prehrane, a na www.ledo.hr potražite i kalkulator koji će izračunati indeks Vaše tjelesne mase kao i potrošnju energije prilikom svakodnevnih aktivnosti i vježbanja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene