Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Basler polica dopunskog osiguranja - već od 75* kn mjesečno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb, 06. rujan 2013. – Basler sigurno zdravlje program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja od sada je prošireno dopunskim osiguranjem po još povoljnijim cijenama te dostupno za ugovaranje putem Interneta.

U današnje vrijeme kada je zdravlje ono najdragocjenije što možete imati učinite sve kako biste ga zadržali i poboljšali kvalitetu svog života. Ugovorite policu dopunskog osiguranja Basler sigurno zdravlje putem web stranice u tri jednostavna koraka po odličnim uvjetima već od 75* kn mjesečno.
Posjetite stranicu http://shop.basler-oz.hr, ispunite osobne podatke te u roku od 5 dana polica i iskaznica će biti dostavljene na kućnu adresu.

Basler osiguranje Zagreb prisutno je na tržištu dopunskih osiguranja kroz četiri vrste paketa dopunskog osiguranja. Ugovaranjem dopunskog zdravstvenog osiguranja svaki osiguranik ima pravo na naknadu troškova do pune cijene zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja, kako je definirano zakonima i zakonskim propisima iz područja zdravstva, što se odnosi na participaciju i troškove lijekova.

Pogodnosti                       Doplate                            Doplate plus
Pokriće za liječenje                 DA                                        DA
Franšiza                                  NE                                        NE
Pokriće B liste lijekova            NE                                        DA
Online kupnja                         DA                                        DA
Karenca                               NEMA                                   NEMA
CIJENA                         OD 75 KN/MJ.                       OD 90 KN/MJ.

Pročitajte i ovo Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike Slika nije dostupna Zdravstveno osiguranje HZZO: Još uvijek besplatno dopunsko za 870.000 osiguranika

HALO DOKTORE OD 0 DO 24!
U sustavu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Basler sigurno zdravlje, svakom osiguraniku je 24 sata dnevno na raspolaganju i Asistenca, stručna liječnička služba Basler osiguranja Zagreb, putem koje osiguranici ostvaruju prava na usluge iz zaključene police osiguranja, a i prema potrebi dobivaju i razne medicinske preporuke i informacije.


* premija se odnosi na dopunsko osiguranje Doplate, osiguranika starosti do 30g
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene