Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova otkića

Ženske suze liječe muškarce?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako znamo da ženske suze ne uzbuđuju muškarce, neka nova istraživanja kažu da bi suze mogle biti od koristi muškarcima kada je u pitanju njihovo zdravlje.

Prema istraživanjima znanstvenog instituta Weissmann i bolnice Wolfson nedaleko od Tel Aviva, čije je područje istraživanja uloga suza u neverbalnoj komunikaciji, kažu da kemikalije u ženskim suzama smanjuju razinu testosterona kod muškaraca.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Zadnji dan kampanje Posljednji rezultati velikog istraživanja Nove TV - sve su karte na stolu, mnogo je birača koji bi mogli presuditi ove izbore Četvrti dio velikog predizbornog istraživanja - 2 Tko će sastaviti vladu? Veliko predizborno istraživanje: Ovako bi mogao izgledati Sabor nakon izbora

To je pokrenulo i neke nove nade koje bi mogle pomoći u borbi protiv raka. Ističu kako je mnogo bolesti koje se liječe upravo smanjivanjem testosterona, a jedna od njih je i za muškarce vrlo česta, rak prostate.

Testovi su se radili na neobičan način: muškarci su mirisali suze koje su žene isplakale tijekom gledanja tužnog filma, prenosi Science Express.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene