Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Avatar pokrenuo natjecanje

VIDEO: Sony predstavio svoje novo 3D čudo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanski Sony je predstavio novu liniju 3D televizora, u nastojanju da televizijska industrija i tehnologija zadrži korak sa sve većom popularnošću 3D filmova u kinima.

U posljednje vrijeme poseban interes za 3D pobudio je kino hit  'Avatar' Jamesa Camerona te se proizvođači televizora sada natječu u razvijanju uređaja koji će gledatelju omogućiti jednaku razinu zadovoljstva u 3D projekciji, ali u udobnosti svog doma. '3D filmovi sve su popularniji i ljudi hrle u kina gledati ih. Mislimo da je pravo vrijeme da se pripremimo ljudima 3D projekcije uvesti u njihove domove još ove godine', rekao je Yutaka Nakamura iz Sonyja.

Pročitajte i ovo PR Samsung The Frame televizor Neka vaš dom postane pravi digitalni muzej poznatih remek-djela! PR Gracia naočale Naočale filmske dive - Apsolutni MUST HAVE model ovog ljeta

Nova Sonyjeva igračka, imenom Bravia, trebala bi se u Japanu početi prodavati u lipnju, a invaziju na tržište najavljuju i Samsung Electronics i Panasonic. U Sonyju su optimistični i što se tiče prodaje LCD televizora. 'Nadamo se da ćemo prodati barem 25 milijuna primjeraka ove godine. Procjenjujemo da bi od toga 10 posto mogli biti 3D uređaji', rekao je Yoshihisa Ishida, potpredsjednik Sonyja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene