Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spol još nepoznat

VIDEO: Panda na svijet došla pred kamerama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zološkom vrtu u San Diegu panda Bai Yun nakon 130 dana trudnoće okotila je svoje peto mladunče. 17-godišnja Bai Yun jedna je od preostalih 14 pandi u SAD-u, od kojih je čak pet u San Diegu.

Nedugo prije poroda panda se počela lizati, legla na leđa pa se zatim ispravila i naslonila glavu na pod, a zatim se uhvatila se za zadnje noge, piše APTN. Bai Yun je 30 minuta nakon što se okotila počela je skrbiti za mladunče. Roze boje, gotovo bez dlaka i teško 113 grama mladunče pande veličine je pakiranja maslaca. Spol tek rođene životinje neće biti poznat još nekoliko tjedana, a ime će, po kineskoj tradiciji, dobiti tek nakon 100 dana. Mamu pandu i njezino mladunče sljedećih nekoliko mjeseci uz pomoć kamera koje su instalirane u njihovoj nastambi znatiželjnici će ih moći promatrati online.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na obali Kalifornije U požaru na ratnom brodu ozlijeđeno najmanje 57 osoba, petero hospitalizirano: "Ne možemo utvrditi uzrok eksplozije" Pucnjava u sinagogi kod San Diega (Foto: AFP) Inspirirao ga pokolj na Novom Zelandu Napadač na sinagogu napisao protužidovski manifest, sada je pod istragom i za podmetanje požara u džamiji

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene