Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stručnjaci uvjereni u autentičnost

Izvanzemaljsko biće snimljeno u šetnji šumom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojave izvanzemaljskog porijekla u Južnoj Americi postale su toliko učestale da su i izvještaji o zapažanjima tijekom dana skoro pa svakodnevica. Mnogi su uvjereni kako tajna izvanzemaljska baza postoji negdje unutar regije, vjerojatno skrivena u nekom jezeru.

Pročitajte i ovo Policija pronašla mumiju Juanita je ustvari Juan FOTO Policija se šokirala kad je otvorila torbu dostavljača hrane: "Juanita spava sa mnom. Ja se brinem za nju" Peru TRAGA SE ZA NESTALIMA VIDEO Kamenje i blato zatrpavaju sve pred sobom: Najmanje osam mrtvih u klizištu na jugu Perua

Tako se pojavila video snimka za koju se vjeruje kako sadrži stvaran dokaz izvanzemaljske prisutnosti na Zemlji. Video je snimljen u Peruu, na području znanom kao Santa Rosa de Quives koje vjernici smatraju svetim. Svakog 30. kolovoza hodočasnici dolaze u to područje, te se pretpostavlja da je snimka načinjena negdje oko tog datuma, prošle godine. Biće koje se pojavljuje na snimci nazvano je 'Čovjek iz Quivesa'.

Grupa ufologa iz Perua analizirala je snimku, tvrdeći kako sadrži pojavu pravog izvanzemaljskog stvora. Video je provjerila i vlada Perua te paleta znanstvenika s različitih područja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene