Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sveprisutni internet

Uskoro na Facebook i Twitter preko elektronike u autu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnici automobila će uskoro moći unaprijediti software na svojim četverokotačnim ljubimcima, postavljati aplikacije u njega te čak i koristiti društvene mreže poput Facebooka i Twittera.

Osnova za tu tehnologiju pojavila se u Ford Territoryju, koji se proizvodi u Australiji, prenosi Sydney Mornig Herald. Napredan hardware Territoryja posljednja je riječ u revoluciji auto-elektronike i isti će hardware uvelike pomoći u interakciji s smartphone uređajima korisnika te tablet uređajima, koji će moći služiti i kao monitor u samom automobilu, za prikaz aplikacija vezanih za vozilo.

Pročitajte i ovo Brett Kavanaugh (Foto: AFP) Niječe optužbe Kandidat za američki Vrhovni sud suočava se s optužbama za seksualno napastovanje Radnici na pokretnoj traci u Fordu dobivaju ezoskeleton prsluke (Foto: Profimedia) Za lakši posao Revolucija u Fordu: Radnici na pokretnoj traci dobili "robotske prsluke"

Automobil će imati USB priključak i nadogradivu elektroničku arhitekturu, kao i mogućnost softwarskih unaprjeđenje za korisnike. Con Papadomanolakis, menadžer u Fordu Australija ističe kako postoji i opcija da korisnik ima pristup i društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera, dok je u pokretu. 'Ta je mogućnost svakako tu i to je nešto prema čemu ćemo ići u budućnosti', istaknuo je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene